Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Апарат За Кафу

Lavazza Desea

Апарат За Кафу Пријатељска машина дизајнирана да понуди комплетан пакет италијанске културе кафе: од еспресса до аутентичног капућина или латтеа. Додирни интерфејс распоређује изборе у две одвојене групе - једна за кафу и једна за млеко. Пића се могу персонализовати уз помоћ појачавања за температуру и млечну пену. Неопходна услуга је назначена у центру са осветљеним иконама. Машина долази са наменском стакленом шољицом и примењује облик облика Лаваззе са контролисаним површинама, рафинираним детаљима и посебном пажњом на боје, материјале и појачало; завршити.

Апарат За Кафу

Lavazza Idola

Апарат За Кафу Савршено решење за љубитеље кафе који траже прави италијански еспрессо доживљај код куће. Корисничко сучеље осетљиво на додир са звучним повратним информацијама има четири избора и функцију повећања температуре нуде прилагођено искуство за сваки укус или прилику. Машина указује на недостајућу воду, резервоар са пуним чеповима или потребу за уклањањем каменца помоћу додатних осветљених икона и подметач за капање може се лако подесити. Дизајн отвореним духом, квалитетном површином и софистицираним детаљима еволуција је устаљеног језика облика Лаваззе.

Еспрессо Машина

Lavazza Tiny

Еспрессо Машина Мала, симпатична машина за еспрессо која доноси аутентично италијанско искуство кафе у ваш дом. Дизајн је радосно медитерански - састављен од основних формалних грађевних блокова - прослављања боја и примене Лаваззиног дизајнерског језика у изобличењу и детаљности. Главна шкољка је направљена од једног дела и има меке али прецизно контролисане површине. Средишњи гребен додаје визуелну структуру, а фронтални узорак понавља хоризонталну тему често присутну на Лавазза производима.

Софа

Gloria

Софа Дизајн није само спољни облик, већ је и истраживање унутрашње структуре, ергономије и суштине објекта. Облик је у овом случају врло јака компонента, а одрезавање даје производу посебност. Предност Глорије је у томе што је 100% прилагођен додавању различитих елемената, материјала и завршних обрада. Велика особина су сви додатни елементи који се могу додати магнетима на структури, дајући производу стотине различитих облика.

Стаклена Ваза

Jungle

Стаклена Ваза Инспирисана природом, премиса колекције стакла Јунгле је стварање предмета који добијају на вредности квалитетом, дизајном и материјалом. Једноставни облици одражавају спокојност медија, а истовремено су без тежине и јаки. Вазе су испухане устима и обликоване руком, потписане и нумерисане. Ритам процеса израде чаша осигурава да сваки предмет из колекције Јунгле има јединствену игру боја која опонаша кретање таласа.

Ваза

Rainforest

Ваза Вазе Раинфорест су мешавина 3Д дизајнираних облика и традиционалне скандинавске технике пастуха. Комади у руци имају изузетно дебело стакло са непримјетно лебдећим прскањем боје. Колекција студиомаде инспирисана је контрастима природе и како ствара хармонију.