Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Играчка

Mini Mech

Играчка Инспирисан флексибилном природом модуларних структура, Мини Мецх је колекција провидних блокова који се могу саставити у сложене системе. Сваки блок садржи механичку јединицу. Због универзалног дизајна спојница и магнетних конектора, може се направити безброј различитих комбинација. Овај дизајн истовремено има и образовне и рекреативне сврхе. Његов циљ је развијање снаге стварања и омогућава младим инжењерима да виде стварни механизам сваке јединице појединачно и заједно у систему.

Славина

Aluvia

Славина Алувијин дизајн црпи инспирацију у алувијалној ерозији, обликујући нежне силуете на стијенама кроз време и упорност; баш попут ријечних бочних шљунка, мекоћа и љубазне облине у дизајну ручке заводе корисника без потешкоћа. Пажљиво направљени прелази омогућавају светлости да течно креће по површинама, пружајући тако сваком производу складан изглед.

Сто За Лаптоп

Ultraleggera

Сто За Лаптоп У корисничком животном простору моћи ће да преузме задатак столић за кафу и удовољи потребама постављања, напуштања, имајући у виду бројне предмете; Није дизајниран само за употребу на лаптопу, већ је можда и мање специфичан за коришћење лаптопа; Може омогућити различите положаје сједећих мјеста, а да притом не ограничава покретљивост при кориштењу на кољену; Укратко, кућни намјештај који није намијењен кориштењу на кољенима, али се ипак препоручује у тренуцима у сједећим јединицама, попут сједећих кауча.

Столица

Stocker

Столица Стоцкер је фузија између столице и столице. Лагана дрвена седишта која се могу лако постављати погодна су за приватне и полувремене објекте. Његова експресивна форма подвлачи лепоту локалног дрвета. Замршен структурални дизајн и конструкција омогућују му дебљином материјала од 8 мм од 100% чврстог дрвета да створи чврст, али лаган предмет тежак само 2300 грама. Компактна конструкција Стоцкер-а омогућава уштеду простора. Ако се међусобно постављају, лако се могу складиштити, а захваљујући свом иновативном дизајну, Стоцкер се може у потпуности гурнути испод стола.

Столић За Кафу

Drop

Столић За Кафу Испуст који пажљиво производе мајстори од дрвета и мермера; састоји се од лака на чврстом дрвету и мермеру. Специфична текстура мермера раздваја све производе једни од других. Свемирски делови стола за кафу помажу у организацији прибора за мале куће. Друго важно својство дизајна је лакоћа кретања коју пружају скривени точкићи који се налазе испод каросерије. Овај дизајн омогућава стварање различитих комбинација са мермерима и бојама.

Радни Сто

Timbiriche

Радни Сто Дизајн изгледа да одражава континуирано променљив живот савременог човека у поливалентном и инвентивном простору који са једном површином усклађеном одсуством или присуством комада дрвета који клизе, уклањају или постављају пружа безброј могућности за организовање предмета у радном простору, осигуравајући сталност у прилагођеним местима која одговарају потребама сваког тренутка. Дизајнери су инспирисани традиционалном тимбирицхе игром, проналазећи суштину у прилагођавању матрикса личних покретних тачака које пружају разигран простор радном месту.