Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Стоно Светло

Moon

Стоно Светло Ово светло игра активну улогу да прати људе у радном простору од јутра до вечери. Дизајниран је с обзиром на радно окружење људи. Жица се може повезати са лаптоп рачунаром или банком за напајање. Облик месеца је био направљен од три четвртине круга као икона која се диже из слике терена од нехрђајућег оквира. Површински узорак месеца подсећа на водич за слетање у свемирском пројекту. Поставка изгледа као скулптура при дневном светлу и светлосни уређај који утеши напетост рада ноћу.

Светлост

Louvre

Светлост Лувре свјетло је интерактивна столна свјетиљка инспирисана грчким љетним сунчевим свјетлом која лако пролази из затворених капка кроз Лоуврес. Састоји се од 20 прстенова, 6 плуте и 14 плексигласа, који мењају ред на разигран начин тако да трансформишу дифузију, волумен и коначну естетику светлости у складу са жељама и потребама корисника. Светлост пролази кроз материјал и изазива дифузију, тако да се ни саме сенке не појављују на површинама око њега. Прстенови различитих висина пружају бескрајне комбинације, сигурно прилагођавање и потпуну контролу светлости.

Лампа

Little Kong

Лампа Литтле Конг је серија амбијенталних сијалица која садржи оријенталну филозофију. Оријентална естетика посвећује велику пажњу односу виртуалног и стварног, пуног и празног. Сакривање ЛЕД-ова суптилно у метални стуб не само да осигурава празност и чистоћу сенки, већ и разликује Конг од осталих сијалица. Дизајнери су открили изведиву занат након више од 30 пута експеримената како би савршено представили светлост и разне текстуре, што омогућава невероватно искуство осветљења. База подржава бежично пуњење и има УСБ прикључак. Може се укључити или искључити само махањем рукама.

Кухињска Столица

Coupe

Кухињска Столица Ова је столица дизајнирана да помогне одржавању неутралног положаја седећег стајања. Посматрајући свакодневно понашање људи, дизајнерски тим је установио потребу да људи седе на столицама краће време, попут седења у кухињи за кратак предах, што је инспирисало тим да створи ову столицу посебно да се такво понашање прилагоди. Ова столица је дизајнирана са минималним деловима и структурама, чинећи столицу приступачном и исплативом за купце и продавце узимајући у обзир продуктивност произвођача.

Ремен За Прање Веша У Унутрашњости

Brooklyn Laundreel

Ремен За Прање Веша У Унутрашњости Ово је појас за прање веша за унутрашњу употребу. Компактно кућиште мање од јапанске меке корице изгледа као трака, глатке завршне површине без вијака на површини. Ремен дужине 4 м има укупно 29 рупа, а свака рупа може држати и држати вешалицу без покривача, делује за брзо сушење. Ремен израђен од антибактеријског и полиуретанског калупа, сигуран, чист и јак материјал. Максимално оптерећење је 15 кг. 2 псећа кука и окретно тело омогућавају вишеструку употребу. Мали и једноставан, али ово је врло користан предмет за прање веша у затвореном простору. Једноставан рад и паметна инсталација одговарају свим врстама просторија.

Софа

Shell

Софа Кауч Схелл појавио се као комбинација обриса морских шкољки и модних трендова у имитирању екоскелетон технологије и 3Д штампања. Циљ је био креирање кауча са ефектом оптичке илузије. То би требало бити лаган и прозрачан намештај који се може користити и код куће и на отвореном. Да би се постигао ефекат лакоће, коришћена је мрежа најлонских ужади. Тако се тврдоћа трупа уравнотежује ткањем и мекоћом линија силуете. Чврста база испод угаоних делова седишта може се користити као бочни столови, а мека надстрешница и јастуци довршавају композицију.