Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Клиника За Медицинску Лепоту

Chun Shi

Клиника За Медицинску Лепоту Концепт дизајна који стоји иза овог пројекта је „клиника за разлику од клинике“ и инспирисан је неким малим, али лепим уметничким галеријама, а дизајнери се надају да ова медицинска клиника има темперамент у галерији. На тај начин гости могу осјетити елегантну љепоту и опуштену атмосферу, а не стресно клиничко окружење. Додали су надстрешницу на улазу и базен за бесконачни руб. Базен се визуелно повезује са језером и рефлектује архитектуру и дневну светлост, привлачећи госте.

Пословни Салон

Rublev

Пословни Салон Дизајн салона инспирисан је руским конструктивизмом, кулом Татлин и руском културом. Куле у облику синдиката користе се као приказивачи очију у дневном боравку, ради стварања различитих простора у простору за дневни боравак као одређене врсте зонирања. Због заобљених купола салон је удобан простор са различитим зонама укупног капацитета 460 седишта. Простор је предвиђен за различите врсте седења, за ручавање; рад; удобност и опуштање. Округле куполе од свјетла смјештене у таласасто обликованом плафону имају динамично освјетљење које се мијења током дана.

Стамбена Кућа

SV Villa

Стамбена Кућа Претпоставка СВ Виле је да живи у граду који има привилегије сеоског окружења као и савременог дизајна. Локација, са неуспоредивим погледом на град Барселону, планину Монтјуиц и Средоземно море у позадини, ствара необичне услове осветљења. Кућа се фокусира на локалне материјале и традиционалне методе производње уз одржавање врло високог нивоа естетике. То је кућа која има осетљивост и поштовање према свом локалитету

Стамбене Јединице

The Square

Стамбене Јединице Идеја дизајна била је проучити архитектонске односе између различитих облика који се компонују ради стварања попут покретних јединица. Пројекат се састоји од 6 јединица, од којих свака садржи 2 контејнера за фиксирање једна преко друге, формирајући масу облика Л, ове јединице у облику слова Л. фиксиране су у преклапајућим позицијама стварајући празнине и чврстоћу да дају осећај покрета и обезбеде довољно дневне светлости и добру вентилацију Животна средина. Главни циљ дизајнирања био је стварање мале куће за оне који ноћ проводе на улици без куће или склоништа.

Кинески Ресторан

Ben Ran

Кинески Ресторан Бен Ран је уметнички складан кинески ресторан који се налази у луксузном хотелу, Вангохх Еминент, Малезија. Дизајнер примењује интровертиране и сажето технике оријенталног стила како би створио прави укус, културу и душу ресторана. То је симбол менталне јасноће, напустите успешан и постигнете природан и једноставан повратак првобитном уму. Унутрашњост је природна и незахтевна. Користећи древни концепт такође синхроност са именом ресторана Бен Ран, што значи оригинал и природа. Ресторан отприлике 4088 квадратних метара.

Енергетско Активирање Брзих Мостова

Solar Skywalks

Енергетско Активирање Брзих Мостова Светске метрополе - попут Пекинга - имају велики број мостова који обилазе прометне артерије. Они су често непривлачни, умањујући укупни урбани утисак. Идеја дизајнера за облагање носача мостова естетским, фотонапонским фотонапонским модулама и њихово претварање у атрактивна градска места није само одржива, већ ствара скулптуралну разноликост која постаје привлачна за очи у градском пејзажу. Станице за пуњење е-аутомобила или Е-бицикла испод брви користе соларну енергију директно на лицу мјеста.