Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Канцеларије

Puls

Дизајн Канцеларије Немачка инжењерска компанија Пулс преселила се у нове просторије и искористила ову прилику за визуелизацију и подстицање нове културе сарадње унутар компаније. Нови дизајн канцеларије покреће културне промене, с тим да тимови извештавају о значајном порасту интерне комуникације, посебно између истраживања и развоја и других одељења. Компанија је такође уочила пораст спонтаних неформалних састанака, за које се зна да су један од кључних показатеља успеха у истраживачким и развојним иновацијама.

Стамбена Зграда

Flexhouse

Стамбена Зграда Флекхоусе је породична кућа на језеру у Цириху. Изграђена на изазовној трокутастој земљишној парцели, угураној између железничке пруге и локалног приступног пута, Флекхоусе је резултат превазилажења многих архитектонских изазова: ограничених граничних растојања и запремине грађевине, трокутастог облика парцеле, ограничења у вези са локалним језицима. Настала зграда са својим широким стакленим зидовима и белом фасадом сличном врпци је толико лагана и покретна да наликује футуристичком броду који је упловио из језера и нашао се природно место за пристајање.

6280.цх Цоворкинг Хуб

Novex Coworking

6280.цх Цоворкинг Хуб Постављен међу планинама и језерима у живописној централној Швајцарској, 6280.цх цоворкинг хуб је одговор на растућу потребу за флексибилним и приступачним радним простором у руралним подручјима Швајцарске. Нуди локалним фрееланцерима и малим предузећима савремени радни простор са ентеријером који црпе инспирацију из места буколике локације и одају почаст својој индустријској прошлости, истовремено чврсто прихватајући природу радног века 21. века.

Дизајн Канцеларије

Sberbank

Дизајн Канцеларије Сложеност овог пројекта била је дизајнирање агилног радног места огромне величине у веома ограниченом временском оквиру и да физичке и емоционалне потребе уредских корисника увек буду у средишту дизајна. С новим дизајном канцеларије, Сбербанк је поставила прве кораке ка модернизацији концепта свог радног места. Нови дизајн канцеларије омогућава запосленима да извршавају своје задатке у најприкладнијем радном окружењу и успоставља потпуно нови архитектонски идентитет за водећу финансијску институцију у Русији и Источној Европи.

Канцеларија

HB Reavis London

Канцеларија Дизајнирано према ИВБИ-овом ВЕЛЛ Буилдинг Стандарду, седиште ХБ Реавис УК има за циљ промовисање рада заснованог на пројекту, који подстиче разбијање силоса у департманима и чини рад преко различитих тимова једноставнијим и приступачнијим. Слиједећи ВЕЛЛ Буилдинг Стандард, дизајн радног мјеста је такођер намијењен рјешавању здравствених проблема повезаних са модерним уредима, као што су недостатак мобилности, лоше освјетљење, лош квалитет зрака, ограничен избор хране и стрес.

Кућа За Одмор

Chapel on the Hill

Кућа За Одмор Након што је напуштена више од 40 година, пропадана методистичка капела на северу Енглеске претворена је у дом за самосталан боравак за 7 особа. Архитекти су задржали првобитне карактеристике - високи готски прозори и главна дворана за састанке - претварајући капелу у складан и удобан простор преплављен дневном светлошћу. Ова зграда из 19. века смештена је у сеоском селу у Енглеској са панорамским погледом на брда и прелепу природу.