Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Ентеријера

Gray and Gold

Дизајн Ентеријера Сива боја се сматра досадном. Али данас је ова боја једна од трака за главу у таквим стиловима као што су поткровље, минимализам и хи-тецх. Сива је боја склоности приватности, мало мира и одмора. Он углавном позива оне који раде са људима или се баве когнитивним захтевима, као општу боју ентеријера. Зидови, плафон, намештај, завесе и подови су сиви. Нијансе и засићеност сиве различите су само. Злато су додали додатни детаљи и додаци. Наглашен је оквиром за слике.

Кућа

Santos

Кућа Користећи дрво као главни конструктивни елемент, кућа помера своја два нивоа у пресеку, стварајући застакљени кров да се интегрише у контекст и омогући улазак природне светлости. Простор двоструке висине артикулише тај однос између приземља, горњег спрата и пејзажа. Метални кров над кровном светлошћу лети, штитећи га од појаве западног сунца и формално обнављајући волумен, уоквирујући визију природне средине. Програм је артикулиран лоцирањем јавне употребе у приземљу и приватне употребе на горњем кату.

Комерцијални Дизајн Ентеријера

KitKat

Комерцијални Дизајн Ентеријера На иновативан начин представите концепт и целокупни бренд кроз дизајн продавнице, посебно за канадско тржиште и клијентелу Иоркдале-а. Користећи искуство претходних скочних прозора и међународних локација за иновирање и преиспитивање целокупног искуства. Направите ултра-функционалну продавницу која би добро функционисала за веома висок, замршен простор.

Дизајн Ентеријера

Arthurs

Дизајн Ентеријера Савремени северноамерички роштиљ, коктел салон и тераса на крову смештена у Мидтовну у Торонту слави рафинирани класични мени и попустљива пића с потписом. Артхур'с Рестаурант има три различита простора за уживање (трпезарија, бар и кровни поплочани дио) који се истовремено осећају интимно и пространо. Плафон је јединствен по свом дизајну фасадних дрвених плоча са фурниром на дрвету, конструираним да побољшају осмеространи облик просторије и опонашају изглед резаног кристала који виси изнад.

Забавна Кућа За Децу

Fun house

Забавна Кућа За Децу Овај дизајн зграда намењен је деци да уче и играју, што је тотално забавна кућа од супер оца. Дизајнерски комбиновани здрави материјали и сигурносни облици чине прекрасан и занимљив простор. Покушали су да направе угодну и топлу кућу за децу и покушали су да ојачају однос родитељ-дете. Клијент је дизајнеру рекао да постигне 3 циља, а то су: (1) природни и сигурносни материјали, (2) усрећивање дјеце и родитеља и (3) довољно простора за одлагање. Дизајнер је пронашао једноставну и јасну методу за постизање циља, а то је дом, сам почетак дечијег простора.

Унутрашња Кућа

Spirit concentration

Унутрашња Кућа Шта је простор за кућу? Дизајнер верује да дизајн потиче из потребе власника, да душа има простор. Стога је дизајнера симпатични пар управљао њиховом наменом у простору. Оба власника воле материјале и дизајнерска решења у односу на јапанску културу. Како би представили успомене између својих умова, одлучили су да користе разне текстуре од дрва како би створили кућу душе. Сходно томе, направили су 3 консензусна циља ове идеалне куће, а то су били: (1) мирна атмосфера, (2) флексибилни и шармантан јавни простори и (3) удобни и невидљиви приватни простори.