Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Књига О Пољопривреди

Archives

Књига О Пољопривреди Књига је сврстана у пољопривреду, средства за живот, пољопривреду и страну, пољопривредне финансије и пољопривредну политику. Као категоризирани дизајн, књига више задовољава естетску потражњу људи. Да би се документ могао приближити, дизајниран је комплетан приложени омот књига. Читаоци могу отворити књигу тек након што је подерају. Ова укљученост омогућила је читаоцима да доживе процес отварања датотеке. Штавише, неки стари и лепи симболи пољопривреде попут Сузхоу кода и неке типографије и слике који се користе у појединим годинама. Били су рекомбинација и наведени у корицама књиге.

Брендирање

Co-Creation! Camp

Брендирање Ово је дизајн и брендирање логотипа за догађај "Цо-Цреатион! Цамп", који људи говоре о локалној ревитализацији за будућност. Јапан се суочава са невиђеним социјалним питањима као што су низак наталитет, старење становништва или депопулација региона. "Цо-Цреатион! Цамп" креиран је да размењује своје информације и помажу једни другима изван различитих проблема људима који се баве туристичком индустријом. Различите боје су симболизирале вољу сваке особе и водиле су многе идеје и произвеле више од 100 пројеката.

Амбалажа Бомбона

5 Principles

Амбалажа Бомбона 5 принципа је серија смешних и необичних амбалажа са слаткишима. Она произилази из саме модерне поп културе, углавном интернет поп културе и интернетских мемова. Сваки дизајн пакета укључује једноставан препознатљив лик на који људи могу да се повезују (човек мишића, мачка, љубавници и тако даље), као и низ од 5 кратких инспиративних или смешних цитата о њему (отуда и назив - 5 принципа). Многи цитати имају и неке поп-културне референце у њима. Једноставна је у производњи, а визуелно јединствено паковање и лако се шири као серија

Лого

N&E Audio

Лого Током процеса редизајна Н&Е логоа, Н, Е представља име оснивача Нелсон и Едисон. Дакле, она је интегрисала знакове Н&Е и звучног таласа да би створила нови лого. Ручно израђен ХиФи јединствен је и професионалан пружалац услуга у Хонг Конгу. Очекивала је да представи хигх-енд професионални бренд и створи високо релевантну индустрију. Нада се да људи могу разумети шта је лого значио када га погледају. Цлорис је рекао да је изазов креирања логоа како олакшати препознавање знакова Н и Е без употребе превише компликоване графике.

Веб Локација

Upstox

Веб Локација Упсток је претходно подружница РКСВ-а била платформа за интернет трговање акцијама. Посебни производи дизајнирани за трговце и лаике један су од најјачих УСП компаније Упсток заједно са његовом платформом за учење о слободној трговини. Читава стратегија и бренд конципирани су током фазе дизајнирања у Лоллипоповом студију. Дубински конкуренти, корисници и истраживање тржишта помогли су у пружању решења која су створила дискретни идентитет веб странице. Дизајни су рађени интерактивно и интуитивно уз употребу прилагођених илустрација, анимација и икона које помажу у разбијању монотоније веб локација заснованих на подацима.

Веб Апликација

Batchly

Веб Апликација Платформа заснована на СааС-у омогућава корисницима Амазон Веб Сервицес (АВС) смањење трошкова. Дизајн веб апликација у производу је јединствен и привлачан јер омогућава кориснику да извршава различите функције из једне тачке без напуштања странице, а такође размишља да администраторима пружи поглед из птичје перспективе за све податке који су од значаја. Фокус је такође дат у представљању производа путем веб странице и осмишљен је да сама комуницира са својим УСП-ом у првих 5 секунди. Овдје кориштене боје су јарке, а иконе и илустрације помажу да веб страница буде интерактивна.