Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Амбалажа

Stonage

Амбалажа Креативно комбинована алкохолна пића са концептом „растварања паковања“, Мелтинг Стоне доноси јединствену вредност за разлику од традиционалног паковања алкохола. Уместо уобичајеног поступка паковања, Мелтинг Стоне је осмишљен да се раствара када је у контакту са површином високих температура. Када се паковање алкохола прелије врућом водом, амбалажа „мермерног“ узорка ће се растопити у међувремену, купац је спреман да ужива у пићу уз сопствени производ по мери. То је нови начин уживања алкохолних пића и уважавање традиционалних вредности.

Куварска Књига

12 Months

Куварска Књига Мађарску куварску књигу 12 месеци, ауторка Ева Беззегх, лансирала је у новембру 2017. године Артбеет Публисхинг. То је јединствени сликовити уметнички наслов који месечно представља сезонске салате који садрже укусе неколико кухиња из целог света. Поглавља прате промене годишњих доба на нашим тањурима и у природи током читаве године у 360пп садржећи сезонске рецепте и одговарајућу храну, локални пејзаж и животне портрете. Поред тога што је неукусна тематска збирка рецепата, то обећава и трајно уметничко искуство у књизи.

Амбалажа За Кафу

The Mood

Амбалажа За Кафу Дизајн приказује пет различитих ручно цртаних, винтаге инспирисаних и помало реалистичних мајмунских лица, од којих свако представља другачију кафу из различитог региона. На њиховој глави модеран, класичан шешир. Њихов благи израз побуди радозналост. Ови мајмуни даппер имплицирају квалитет, њихова иронична софистицираност привлачна је пивцима кафе заинтересираним за сложене карактеристике укуса. Њихови изрази разиграно представљају расположење, али такође наговештавају профил укуса кафе, благ, јак, кисео или гладак. Дизајн је једноставан, али суптилно паметан, кафа за свако расположење.

Чаша Коњака

30s

Чаша Коњака Рад је осмишљен за испијање коњака. Слободно се пуши у стакленом студију. Због тога је сваки стаклени комад индивидуалан. Стакло се лако узима и изгледа занимљиво из свих углова. Облик чаше одражава светлост из различитих углова, додајући додатно уживање у пићу. Због спљоштеног облика чаше, можете ставити чашу на стол како желите да одмарате на било којој од њених страна. Име и идеја дела прославља старење уметника. Дизајн одражава нијансе старења и позива на традицију старења коњака да се побољша у квалитету.

Пакет За Негу Коже

Bionyalux

Пакет За Негу Коже Концепт обнове коже у новим производима за негу коже подудара се са нултим теретом рециклирања багаса, заштите животне средине и еколошког концепта. Између карактеристика производа 60-дневног ограниченог рока трајања третмана побољшања коже у трајању од 30 дана изабрано је 30 и 60 као симбол визуелног препознавања производа и три фазе употребе, 1,2, 3 су интегрисане у визију.

Паковање Риже

Songhua River

Паковање Риже Сонгхуа Ривер Рице, је производ врхунског пиринча у оквиру СОУРЦЕАГЕ Фоод Гроуп. Како се приближава традиционални кинески фестивал - пролећни фестивал, они дизајнирају прекрасно упаковани производ од пиринча као поклон купцима поклона пролећног фестивала, тако да целокупни дизајн треба да одјекује празничном атмосфером пролећног фестивала, истичући традиционалне кинеске културне елементе и добро значење.