Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Редизајн Идентитета Бренда

InterBrasil

Редизајн Идентитета Бренда Инспирација за преиспитивање и редизајн бренда биле су промене у модернизацији и интеграцији у културу компаније. Дизајн срца више није могао бити вањски у односу на бренд, надахњујући партнерство како изнутра, тако и са купцима. Интегрисана унија између предности, посвећености и квалитета услуге. Од облика до боја, нови дизајн је интегрисао срце у Б и здравље крст у Т. Две речи спојене у средини чинећи логотип изгледа као једна реч, један симбол, обједињујући Р и Б у срце.

Дизајн Бренда

EXP Brasil

Дизајн Бренда Дизајн марке ЕКСП Брасил потиче од принципа јединства и партнерства. Присвајајући мешавину технологије и дизајна у њиховим пројектима као иу канцеларијском животу. Елемент типографије представља заједницу и снагу ове компаније. Дизајн слова Кс је чврст и интегрисан, али веома лаган и технолошки. Марка представља студијски живот, са елементима у словима, како на позитивном тако и на негативном простору који уједињује људе и дизајн, индивидуални и колективни, једноставни са технолошким, лаганим и робусним, професионалним и личним.

Уводни Наслов

Pop Up Magazine

Уводни Наслов Пројекат је био путовање на апстрактно и флуидно истраживање проблема бијега (тема за 2019. годину), показујући промјене, нове ствари и посљедице које произлазе из тога. Све су визуалне слике чисте и угодне за гледање, супротстављене непријатној стварности из чина бекства. Дизајн се непрестано мења и морфални облици у анимацији представљају чин поновне прилагодбе, изазван неком врстом ситуације. Бекство има различита значења, тумачења и тачка гледишта варира од разигране до озбиљне.

Оглашавање

Insect Sculptures

Оглашавање Сваки је комад ручно израђен како би створио скулптуре инсеката инспирисаних њиховим окружењем и храном коју једу. Уметничко дело је коришћено као позив на акцију преко веб странице Доом и тако идентификују специфичне штеточине у домаћинству. Елементи који се користе за те скулптуре извирани су из дрва смећа, депонија смећа, корита реке и супер маркета. Једном када је сваки инсект састављен, они су фотографирани и ретуширани у Пхотосхопу.

Сладолед

Sister's

Сладолед Ово паковање је дизајнирано за компанију Систерс Ице Цреам. Дизајнерски тим покушао је да искористи три даме које подсећају на произвођаче овог производа, у облику веселих боја које потичу од укуса сваког сладоледа. У сваком дизајну окуса, облик сладоледа користи се као коса лика, што представља занимљиву и нову слику амбалаже за сладолед. Овај дизајн је, у свом новом облику, привукао велику пажњу међу конкурентима и остварио велику продају. Дизајн покушава да створи оригинално и креативно паковање.

Флаша

Herbal Drink

Флаша Основа њиховог концепта је емоционални елемент. Развијени концепт именовања и дизајна усмјерен је на осјећаје и осјећаје купца, они служе сврси да зауставе особу поред потребне полице и натерају је да је одабере из мноштва других марки. Њихово паковање изражава ефекте екстраката плана, шарене шаре директно исписане на белој порцуланској бочици која подсећа у облику цвећа. Визуелно наглашава слику природног производа.