Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Програм Дизајнерских Догађаја

Russian Design Pavilion

Програм Дизајнерских Догађаја изложбе, дизајнерски конкурси, радионице, едукативно савјетовање и издавачки пројекти са циљем промоције руских дизајнера и брендова у иностранству. Наше активности подстичу руске дизајнере да усаврше своја знања и вештине кроз међународне пројекте и помогну им да разумеју своју улогу у дизајнерској заједници, како да промовишу и учине своје производе конкурентним и стварају истинске иновације.

Алат За Образовање И Обуку

Corporate Mandala

Алат За Образовање И Обуку Корпоративна мандала је потпуно ново средство за образовање и обуку. То је иновативна и јединствена интеграција древног мандала и корпоративног идентитета дизајнирана да побољша рад у тиму и укупне пословне перформансе. Штавише, то је нови елемент корпоративног идентитета компаније. Корпоративна мандала је групна активност за тим или индивидуална активност за менаџера. Дизајниран је посебно за одређену компанију и обојен је од стране тима или појединца на слободно и интуитивно начин, при чему свако може одабрати било коју боју или поље.

Преносни Ултразвучни Детектор Кварова

Prisma

Преносни Ултразвучни Детектор Кварова Присма је дизајнирана за неинвазивно тестирање материјала у најекстремнијим окружењима. То је први детектор који је уградио напредне снимке у стварном времену и 3Д скенирање, што пролажење тумачења чини много лакшим, смањујући време техничара на лицу места. Са практично неуништивим кућиштем и јединственим вишеструким начинима прегледа, Присма може покрити све апликације за тестирање, од нафтовода до ваздухопловних компоненти. То је први детектор са интегралним снимањем података и аутоматским генерисањем ПДФ извештаја. Бежично и Етхернет повезивање омогућују лако надоградњу или дијагностику јединице.

Лабораторијски Систем За Пречишћавање Воде

Purelab Chorus

Лабораторијски Систем За Пречишћавање Воде Пурелаб Цхорус је први модуларни систем за прочишћавање воде дизајниран да прилагоди индивидуалним лабораторијским потребама и простору. Испоручује све нивое пречишћене воде, пружајући скалабилно, флексибилно и прилагођено решење. Модуларни елементи могу се дистрибуирати у лабораторији или се међусобно повезивати у јединственом формату торња, чиме се минимализује системски отисак. Хаптичке контроле нуде веома подесиве стопе протока дозирања, док ореол светлости указује на статус збора. Нова технологија чини Цхорус најнапреднијим расположивим системом, смањујући утицај на животну средину и текуће трошкове.

Уводни Простор За Сајам Стражара

Salon de TE

Уводни Простор За Сајам Стражара Потребан је уводни дизајн простора од 1900м2, пре него што су посетиоци истражили 145 међународних марки сатова у оквиру Салон де ТЕ. Да бисте привукли машту посетиоца о луксузном начину живота и романтике, „главни пут путовања влаком“ развијен је као главни концепт. Да би се створила драматизација, конкурс за пријам претворен је у дневну тему станице која је спојена са сценом унутрашње дворане на унутрашњој дворани са прозорским возом у величини влака који емитују визуелне визуалне приказе. И на крају, мултифункционална арена са бином отвара се за разне марке излога.

Туристичка Атракција

In love with the wind

Туристичка Атракција Дворац Заљубљен у ветар је резиденција из 20. века смештена у пејзажу од 10 хектара у близини села Равадиново, подручја у срцу планине Странџа. Посетите и уживајте у светски познатим колекцијама, невероватној архитектури и инспиративним породичним причама. Опустите се међу идиличним баштама, уживајте у шетњи шумом и језерцем и осетите дух бајки.