Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Огрлица

Extravaganza

Огрлица Елегантни цоллиер инспирисан руффовима, древним украсима врата који се могу видети на многим прелепим сликама КСВИ и КСВИИ века. Карактерише их модеран и модеран дизајн, поједностављујући типични стил руффова који га покушавају учинити модерним и савременим. Софистицирани ефекат који даје елеганцију кориснику, користећи црне или беле боје омогућава мноштво комбинација модерног и чистог дизајна. Једноделна огрлица, флексибилна и лагана. Не племенити материјал, али импозантног дизајна високог модног дизајна који овај колачић чини не само драгуљем већ и новим украсом каросерије.

Накит-Минђуше

Eclipse Hoop Earrings

Накит-Минђуше Постоји једна појава која непрекидно хара над нашим понашањем, заустављајући нас мртвим у нашем трагу. Астролошки феномен помрачења Сунца заинтригирао је људе из најранијих доба човечанства. Од изненадног потамњења неба и мрље сунца бацила је дугу сенку страха, сумње и чуда на маште. Запањујућа природа помрачења Сунца оставља трајан утисак на све нас. 18К минђуше од белог злата са дијамантским еклипсама инспирисане су помрачењем Сунца из 2012. године. Дизајн покушава да ухвати тајанствену природу и лепоту сунца и месеца.

Луксузне Ципеле

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Луксузне Ципеле Линија "драгуља у облику сандала / облика", названа Цонспираци, Гианлуца Тамбурини, основана је 2010. Ципеле за завјеру лако комбинирају технологију и естетику. Пете и потплати направљени су од материјала попут лаког алуминијума и титанијума који су ливени у скулптуралним облицима. Силуета ципела је потом наглашена полудрагом камењем и другим раскошним украсима. Висока технологија и најсувременији материјали формирају модерну скулптуру, која има облик сандале, али где су и даље видљиви додир и искуство обучених италијанских занатлија.

Брош

"Emerald" - Project Asia Metamorphosis

Брош Карактер и спољни облик предмета омогућавају промену новог дизајна украса. У живахној природи један период се мења у други. Пролеће следи зима, а јутро долази после ноћи. Боје се такође мењају као и атмосфера. Овај принцип замене, наизменичење слика преносе се у украсе «Азијске метаморфозе», збирке у којој се у једном објекту одражавају две различите државе, две неограничене слике. Покретни елементи конструкције омогућавају промену карактера и изгледа украса.

Аналогни Сат

Kaari

Аналогни Сат Овај дизајн је заснован на стандардном 24-сатном аналогном механизму (получасовна рука у сату). Овај дизајн је опремљен са два реза у облику лука. Кроз њих се могу видети руке сата и минута скретања. Рука сата (диск) подијељена је у два сегмента различитих боја који, ротирајући, означавају АМ или ПМ вријеме, овисно о боји која почиње бити видљива. Минутна рука је видљива кроз лук већег радијуса и одређује који минутни утор одговара бројачима од 0-30 минута (који се налази на унутрашњем радијусу лука) и утору од 30 до 60 минута (који се налази на спољњем радијусу).

Модерна Хаљина На Хаљину

Le Maestro

Модерна Хаљина На Хаљину Ле Маестро револуционара хаљину ципелом уграђујући титанску матричну пету са директним металним синтером (ДМЛС). 'Матрикс пета' смањује визуелну масу одсека пете и показује структурни интегритет обуће за хаљину. Да би употпунила елегантан вамп, од високог зрна коже користи се изразити асиметрични дизајн горњег дијела. Интегрисање одсека пете у горњи део је сада састављено у елегантној и профињеној силуети.