Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Модул Мачјег Намештаја

Polkota

Модул Мачјег Намештаја Ако имате мачку, вероватно сте имали најмање два од ова три проблема док сте бирали дом за њу: недостатак естетике, одрживости и удобности. Али овај привезак модул решава ове проблеме комбинујући три фактора: 1) Дизајн минимализма: једноставност облика и променљивост дизајна у боји; 2) Еколошки: дрвени отпад (пиљевина, струготине) је сигуран за здравље мачке и власника; 3) Универзалност: модули се комбинују један са другим, што вам омогућава да направите засебан мачји стан унутар вашег дома.

Име пројекта : Polkota, Име дизајнера : Nadezhda Kiseleva, Име клијента : Nadezhda Kiseleva.

Polkota Модул Мачјег Намештаја

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.