Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Склопива Столица

Tatamu

Склопива Столица До 2050. године две трећине земаљског становништва живеће у градовима. Главна амбиција Татаму-а је да обезбеди флексибилан намештај за људе чији је простор ограничен, укључујући оне који се често крећу. Циљ је створити интуитиван намештај који комбинује робусност и ултра танки облик. За постављање столице потребан је само један покрет увијања. Док су све шарке направљене од издржљиве тканине која држе малу тежину, дрвене стране пружају стабилност. Једном када се на њега врши притисак, столица се само јача јер се комадићи међусобно закључавају, захваљујући свом јединственом механизму и геометрији.

Име пројекта : Tatamu, Име дизајнера : Mate Meszaros, Име клијента : Tatamu.

Tatamu Склопива Столица

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.