Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Малопродајни Простор

Portugal Vineyards

Малопродајни Простор Концептна продавница Португала Винеиардс прва је физичка продавница за интернет компанију која се бави производњом вина. Смештена поред седишта компаније, окренута ка улици и заузима 90м2, продавница се састоји од отвореног плана лишеног преграда. Унутрашњост је заслепљујуће бијела и минимални простор с кружном циркулацијом - бијело платно за португалско вино које може засјати и бити изложено. Полице су исклесане уза зидове у односу на винске терасе, на 360 степени и импресивно малопродајно искуство без шалтера.

Име пројекта : Portugal Vineyards, Име дизајнера : Ricardo Porto Ferreira, Име клијента : Porto Architects.

Portugal Vineyards Малопродајни Простор

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.