Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
3Д Анимација

Alignment to Air

3Д Анимација Што се тиче креативне анимације слова, Јин је почео с абецедом А. И, кад је реч о кораку с концептом, покушао је да види ведрија расположења која се одражавају на његову филозофију која је прилично активна, али истовремено и организовано. Уз пут је смислио супротстављене речи које су темељно стајале за његову идеју на неки начин, као што је поравнавање у ваздух, што је и наслов овог пројекта. Имајући то у виду, анимација на прву реч представља прецизније и деликатније моменте. С друге стране, ово се завршава прилично флексибилном и лабавом вибрацијом која манифестује последње слово.

Име пројекта : Alignment to Air, Име дизајнера : Jin Jeon, Име клијента : Jin Jeon(J2Motion).

Alignment to Air 3Д Анимација

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.