Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Апарат За Кафу

Lavazza Idola

Апарат За Кафу Савршено решење за љубитеље кафе који траже прави италијански еспрессо доживљај код куће. Корисничко сучеље осетљиво на додир са звучним повратним информацијама има четири избора и функцију повећања температуре нуде прилагођено искуство за сваки укус или прилику. Машина указује на недостајућу воду, резервоар са пуним чеповима или потребу за уклањањем каменца помоћу додатних осветљених икона и подметач за капање може се лако подесити. Дизајн отвореним духом, квалитетном површином и софистицираним детаљима еволуција је устаљеног језика облика Лаваззе.

Име пројекта : Lavazza Idola, Име дизајнера : Florian Seidl, Име клијента : Lavazza.

Lavazza Idola Апарат За Кафу

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.