Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Столић За Кафу

Cube

Столић За Кафу Дизајн је инспирисан геометријским скулптурама Златног Ратио и Мангиаротти. Образац је интерактиван, нуди кориснику различите комбинације. Дизајн се састоји од четири стола за кафу различитих величина и кашичице постављене око коцке, која је осветљење. Елементи дизајна су мултифункционални да удовоље потребама корисника. Производ се производи од Цориан материјала и шперплоче.

Име пројекта : Cube, Име дизајнера : Meltem Eti Proto, Julide Arslan, Име клијента : Meltem Eti Proto, Jülide Arslan.

Cube Столић За Кафу

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.