Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ув Стерилизатор

Sun Waves

Ув Стерилизатор СунВавес је стерилизатор способан да елиминише клице, плесни, бактерије и вирусе за само 8 секунди. Дизајниран да разбије бактеријско оптерећење присутно на површинама као што су шољице за кафу или тањири. СунВавес је измишљен имајући на уму тешку ситуацију у години ЦОВИД-19, како би вам помогао да уживате у гесту као што је безбедно испијање чаја у кафићу. Може се користити и у професионалном и у кућном окружењу, јер се једноставним покретом стерилише за врло кратко време кроз УВ-Ц светло које има дуг животни век и минимално одржавање, такође помаже у смањењу материјала за једнократну употребу.

Име пројекта : Sun Waves, Име дизајнера : Giuseppe Santacroce, Име клијента : C.O.L.D.A.P. SRL.

Sun Waves Ув Стерилизатор

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.