Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ув Стерилизатор

Sun Waves

Ув Стерилизатор СунВавес је стерилизатор способан да елиминише клице, плесни, бактерије и вирусе за само 8 секунди. Дизајниран да разбије бактеријско оптерећење присутно на површинама као што су шољице за кафу или тањири. СунВавес је измишљен имајући на уму тешку ситуацију у години ЦОВИД-19, како би вам помогао да уживате у гесту као што је безбедно испијање чаја у кафићу. Може се користити и у професионалном и у кућном окружењу, јер се једноставним покретом стерилише за врло кратко време кроз УВ-Ц светло које има дуг животни век и минимално одржавање, такође помаже у смањењу материјала за једнократну употребу.

Име пројекта : Sun Waves, Име дизајнера : Giuseppe Santacroce, Име клијента : C.O.L.D.A.P. SRL.

Sun Waves Ув Стерилизатор

Овај сјајни дизајн је добитник бронзане награде за дизајн у архитектури, грађевини и структури конструкције. Свакако треба видети бронзани дизајнерски портфељ награђиваних дизајнера да бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне архитектуре, грађевинске и структурне радове на дизајну.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.