Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Повезани Сат

COOKOO

Повезани Сат ЦООКОО ™, први светски дизајнерски паметни сат који комбинује аналогни покрет са дигиталним екраном. Са иконичним дизајном за своје ултра чисте линије и паметне функционалности, сат приказује жељена обавештења са вашег паметног телефона или иПада. Захваљујући ЦООКОО Апп ™ корисници остају у контроли свог повезаног живота тако што бирају која обавештења и упозорења желе да приме право на зглоб. Притиском на дугме ЦОММАНД прилагодљиво ће се омогућити даљинско активирање камере, репродукција музике на даљинском управљачу, Фацебоок пријава са једним дугметом и многе друге опције.

Име пројекта : COOKOO, Име дизајнера : CONNECTEDEVICE Ltd, Име клијента : COOKOO, a new brand created 2012 by ConnecteDevice Limited..

COOKOO Повезани Сат

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.