Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Календар

calendar 2013 “Module”

Календар Модул је користан тромесечни календар са појединачним комадима који се могу комбиновати као три модула за слагање у облику коцке, тако да их можете слободно саставити по вашој жељи. Живот са дизајном: Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту „Живот са дизајном“.

Име пројекта : calendar 2013 “Module”, Име дизајнера : Katsumi Tamura, Име клијента : good morning inc..

calendar 2013 “Module” Календар

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.