Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Систем Управљања Бродом

GE’s New Bridge Suite

Систем Управљања Бродом ГЕ модуларни систем управљања бродовима дизајниран је да прими и велика и лагана пловила, пружајући интуитивну контролу и јасне визуелне повратне информације. Нова технологија позиционирања, управљачки системи мотора и надзорни уређаји омогућавају прецизно управљање бродовима у скученим просторима, док умањују стрес за оператера јер су сложене ручне контроле замењене новом технологијом додирног екрана. Подесиви екран смањује рефлексије и оптимизује ергономију. Све конзоле имају интегрисане ручке за хватање за употребу у тешким морима.

Име пројекта : GE’s New Bridge Suite, Име дизајнера : LA Design , Име клијента : GE.

GE’s New Bridge Suite Систем Управљања Бродом

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.