Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Поклон Паковање За Колаче

Marais

Поклон Паковање За Колаче Поклон амбалажа за торте (финансијер). На слици је приказана кутија величине 15 торти (две октаве). Обично поклон кутије једноставно уредно распореде све торте. Међутим, њихове кутије са појединачно умотаним колачима су различите. смањили су трошкове усредсређујући се на само један дизајн и употребом свих шест површина успели су да рекреирају сваку врсту тастатуре. Помоћу овог дизајна они могу да створе било коју величину тастатуре, од малих тастатура, до пуних клавира од 88 тастера, па и већих. На пример, за једну октаву од 13 тастера користе 8 колача. А велики клавир од 88 кључева био би поклон кутија од 52 торте.

Име пројекта : Marais, Име дизајнера : Kazuaki Kawahara, Име клијента : Latona Marketing Inc..

Marais Поклон Паковање За Колаче

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.