Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Инсталација

The Reflection Room

Инсталација Инспирисан црвеном бојом, која симболизује срећу у кинеској култури, Рефлецтион Роом је просторно искуство које је у потпуности створено из црвених огледала да би створило бесконачни простор. Изнутра, типографија игра улогу повезивања публике са главним вредностима кинеске Нове године и подстиче људе да размишљају о години која је била и години која је пред нама.

Име пројекта : The Reflection Room, Име дизајнера : Beck Storer, Име клијента : Emporium Melbourne.

The Reflection Room Инсталација

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.