Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ролица Цимета Са Медом

Heaven Drop

Ролица Цимета Са Медом Хеавен Дроп је ролица цимета напуњена чистим медом који се користи уз чај. Идеја је била комбинирати двије намирнице које се користе одвојено и направити потпуно нови производ. Дизајнери су били инспирисани структуром ролне цимета, користили су је облик ваљка као контејнер за мед, а за паковање ролица цимета користили су пчелињи восак за изоловање и паковање ролни цимета. На њеној површини су приказане египатске фигуре и то је зато што су Египћани први људи који су схватили важност цимета и користили мед као благо! Овај производ би могао бити симбол неба у вашим шољицама за чај.

Име пројекта : Heaven Drop, Име дизајнера : Ladan Zadfar and Mohammad Farshad, Име клијента : Creator studio.

Heaven Drop Ролица Цимета Са Медом

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајн дана

Невероватни дизајн. Добар дизајн. Најбољи дизајн.

Добри дизајни стварају вредност друштву. Свакодневно имамо посебан дизајнерски пројекат који показује изврсност у дизајну. Данас нам је драго да покажемо награђивани дизајн који позитивно утиче. Свакодневно ћемо представљати више сјајних и надахњујућих дизајна. Свакако нас посећујте свакодневно како бисте уживали у новим добрим дизајнерским производима и пројектима највећих дизајнера широм света.