Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Ре-Брендирање Предузећа

Astra Make-up

Ре-Брендирање Предузећа Моћ марке не лежи само у његовој способности и визији, већ и у комуникацији. Каталог једноставан за употребу испуњен јаким фотографијама производа; веб локација која је оријентисана на потрошаче и која нуди он-лине услуге и преглед производа марке. Такође смо развили визуелни језик у представљању сензора марке уз модни стил фотографије и линију свеже комуникације на друштвеним медијима, успоставили дијалог између компаније и потрошача.

Име пројекта : Astra Make-up, Име дизајнера : Paul Robb, Име клијента : Salt & Pepper.

Astra Make-up Ре-Брендирање Предузећа

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.