Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Књиге

Josef Koudelka Gypsies

Дизајн Књиге Јосеф Куделка, светски познати фотограф, одржао је своје изложбе фотографија у многим земљама широм света. Након дужег чекања, у Кореји је напокон одржана изложба куделка на тему Циганка и његова књига је направљена. Пошто је то била прва изложба у Кореји, од аутора се појавила молба да жели да направи књигу како би могао да осети Кореју. Хангеул и Ханок су корејска слова и архитектура која представљају Кореју. Текст се односи на ум, а архитектура значи облик. Инспирисан овим двама елементима, желео је да осмисли начин да изрази корејске карактеристике.

Име пројекта : Josef Koudelka Gypsies, Име дизајнера : Sunghoon Kim, Име клијента : The Museum of Photography, Seoul.

Josef Koudelka Gypsies Дизајн Књиге

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.