Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Архитектуре Фасада

Cecilip

Дизајн Архитектуре Фасада Дизајн овојнице Цецилип-а усклађен је суперпозицијом хоризонталних елемената који омогућава постизање органског облика који разликује запремину зграде. Сваки модул састоји се од секција линија уписаних у радијусу закривљености која ће се формирати. Комади су користили правоугаоне профиле од елоксираног алуминија сребра ширине 10 цм и дебљине 2 мм и постављени су на композитни алуминијумски панел. Једном када је модул склопљен, предњи део је био обложен нерђајућим челиком величине 22 мм.

Име пројекта : Cecilip, Име дизајнера : Dante Luna, Име клијента : Dr. Jesus Abreu.

Cecilip Дизајн Архитектуре Фасада

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.