Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Огрлица За Псе

FiFi

Огрлица За Псе Ово није само овратник за псе, то је и огрлица за псе са одвојивом огрлицом. Фрида користи квалитетну кожу са чврстим месингом. Приликом дизајнирања овог комада морала је размотрити једноставан сигуран начин везања огрлице док пас носи огрлицу. Овратник је такође морао да има луксузан осећај без огрлице. Овим дизајном, огрлицом која се може одвојити, власник може да украси свог пса када то пожели.

Име пројекта : FiFi, Име дизајнера : Frida Hultén, Име клијента : K9 collarcouture by FRIDA HULTEN.

FiFi Огрлица За Псе

Овај добар дизајн добитник је награде за дизајн на конкурсу за дизајн амбалаже. Свакако треба да видите награђивани дизајнерски портфељ награђених да откријете мноштво других, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских радова на амбалажи.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.