Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Систем Осветљења И Озвучења

Luminous

Систем Осветљења И Озвучења Сјајни дизајнирани да нуде ергономско решење за осветљење и систем за сурроунд звук у једном производу. Његов је циљ да створи емоције које корисници желе да осете и користе комбинацију звука и светлости како би постигли овај циљ. Звучни систем развијен је на основу рефлексије звука и симулира 3Д сурроунд звук у соби без потребе за ожичењем и постављањем више звучника око места. Као привезак, Луминоус ствара директно и индиректно осветљење. Овај систем осветљења пружа меко, уједначено и слабо контрастно светло што спречава проблеме са светлошћу и видом.

Име пројекта : Luminous, Име дизајнера : Mohammad Hossein Namayandegi, Име клијента : M. Namayandegi.

Luminous Систем Осветљења И Озвучења

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.