Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Уметничка Инсталација

Pretty Little Things

Уметничка Инсталација Претти Литтле Тхингс истражује свет медицинских истраживања и замршене слике које се виде под микроскопом, интерпретирајући их модерним апстрактним обрасцима кроз експлозије живописне флуоро палете боја. Дуга преко 250 метара, са преко 40 појединачних уметничких дела, то је инсталација великог обима која јавности представља лепоту истраживања.

Име пројекта : Pretty Little Things, Име дизајнера : Beck Storer, Име клијента : Metro Tunnel Project.

Pretty Little Things Уметничка Инсталација

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.