Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Социјала И Слободно Време

Baoan - Guancheng Family Fit Bar

Социјала И Слободно Време Хоризонталне и вертикалне линије се пресијецају једна на другу како би формирале мрежу. Свака мрежа је комуникациона платформа која је и извор концепта дизајна вискија. У погледу уштеде енергије и заштите животне средине, дизајнер је користио ЛЕД жаруље које штеде енергију широм шанка. Како би се одржао квалитет ваздуха у шанку, дизајн прихвата прозоре са сјевера на југ, који могу осигурати пролазак природног зрака.

Име пројекта : Baoan - Guancheng Family Fit Bar, Име дизајнера : Shigui Liu, Име клијента : LSG Design Office.

Baoan - Guancheng Family Fit Bar Социјала И Слободно Време

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.