Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Фотеља

Infinity

Фотеља Главни нагласак дизајна Инфинити фотеље је управо на наслону. То је референца на симбол бесконачности - обрнуту цифру од осам. Као да мења облик приликом скретања, постављајући динамику линија и рекреирајући знак бесконачности у неколико равни. Наслон за леђа спаја неколико еластичних трака које творе спољну петљу која се такође враћа симболици бесконачног циклуса живота и равнотеже. Додатни нагласак ставља се на јединствене клизне ноге које сигурно фиксирају и подупиру бочне дијелове фотеље баш као што то чине стезаљке.

Име пројекта : Infinity, Име дизајнера : Natalia Komarova, Име клијента : Alter Ego Studio.

Infinity Фотеља

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.