Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Хотел

LiHao

Хотел Повратак природи, градској културној станици. Створите рафинирани начин живота. Искључиво уживајте у тишини и тишини. Хотел се налази у ужурбаној зони развојне зоне високе технологије Баодинг. Дизајнер редефинише градски хотелски хотел холистичким размишљањем кроз поновно комбинирање околног окружења, архитектуре, пејзажа и унутрашњости како би створио софистицирани, природан и удобан хотелски простор. Нека се пословни путници осећају просперитетно у тишини, крадући полудневни одмор.

Име пројекта : LiHao, Име дизајнера : Liang Fang, Име клијента : China Han Design.

LiHao Хотел

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски интервју дана

Интервјуи са свјетски познатим дизајнерима.

Прочитајте најновије интервјуе и разговоре о дизајну, креативности и иновацијама између новинара за дизајн и светски познатих дизајнера, уметника и архитеката. Погледајте најновије дизајнерске пројекте и награђиване дизајне познатих дизајнера, уметника, архитеката и иноватора. Откријте нове увиде о креативности, иновацијама, уметности, дизајну и архитектури. Сазнајте о дизајнерским процесима сјајних дизајнера.