Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Сервисна Канцеларија

Miyajima Insurance

Сервисна Канцеларија Концепт пројекта је „повезати канцеларију са градом“ искориштавајући околину. Сајт се налази на месту где прегледава град. Да би се постигло, усвојен је простор у облику тунела, који пролази кроз улазну капију до краја пословног простора. Линија плафонског дрвета и црни размак на који су уграђена светла и клима уређаји наглашавају правац ка граду.

Име пројекта : Miyajima Insurance, Име дизајнера : Shinya Nomiyama, Име клијента : Miyajima Insurance Service.

Miyajima Insurance Сервисна Канцеларија

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнер дана

Најбољи светски дизајнери, уметници и архитекте.

Добар дизајн заслужује велико признање. Свакодневно нам је драго што имамо дивне дизајнере који стварају оригиналан и иновативан дизајн, невероватну архитектуру, стилски моду и креативну графику. Данас вам представљамо једног од највећих светских дизајнера. Погледајте данас награђивани дизајнерски портфељ и добијте своју свакодневну инспирацију за дизајн.