Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Слова

Monk Font

Дизајн Слова Монк тражи равнотежу између отворености и читљивости хуманистичких санс серифи и регулиранијег карактера трга санс сериф. Иако је првобитно замишљен као латиница, одлучено је рано да му је потребан шири дијалог да би се уврстила и арапска верзија. И латино и арапско дизајнирали су нам исто образложење и идеју заједничке геометрије. Снага паралелног процеса дизајнирања омогућава да два језика имају уравнотежен склад и грациозност. И арапски и латински раде беспрекорно, имају заједничке бројаче, дебљину стабљике и закривљене облике.

Име пројекта : Monk Font, Име дизајнера : Paul Robb, Име клијента : Salt & Pepper.

Monk Font Дизајн Слова

Овај невероватни дизајн је добитник сребрне награде за такмичење у дизајну одеће и одеће. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио сребрних награђиваних дизајнера како бисте открили многа друга нова, иновативна, оригинална и креативна дела у дизајну моде, одеће и одеће.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.