Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Јавна Скулптура

Bubble Forest

Јавна Скулптура Буббле Форест је јавна скулптура направљена од нехрђајућег челика отпорног на киселину. Осветљена је програмибилним РГБ ЛЕД лампицама што омогућава скулптури да прође кроз спектакуларну метаморфозу када зађе сунце. Настала је као одраз способности биљака да производе кисеоник. Насловна шума састоји се од 18 челичних стабљика / дебла која завршавају круницама у облику сферних конструкција које представљају један зрачни балон. Буббле Форест односи се на земаљску флору као и на ону познату са дна језера, мора и океана

Име пројекта : Bubble Forest, Име дизајнера : Mirek Struzik, Име клијента : Altarea.

Bubble Forest Јавна Скулптура

Овај изузетан дизајн добитник је награде за платинасти дизајн на такмичењу за дизајн играчака, игара и хоби производа. Дефинитивно бисте требали видети платинасто награђивани дизајнерски портфолио дизајнера како бисте открили мноштво других нових, иновативних, оригиналних и креативних дизајнерских дела играчака, игара и хоби производа.

Дизајнерска легенда дана

Легендарни дизајнери и њихови награђивани радови.

Легенде дизајна су изузетно познати дизајнери који својим светим дизајном чине наш свет бољим местом. Откријте легендарне дизајнере и њихове иновативне дизајне производа, оригинална уметничка дела, креативну архитектуру, изванредне модне дизајне и стратегије дизајна. Уживајте и истражите оригинална дизајнерска дела награђиваних дизајнера, уметника, архитеката, иноватора и брендова широм света. Одушевите креативним дизајном.