Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Уметност Инсталације

Inorganic Mineral

Уметност Инсталације Инспирисан дубоким осећајима према природи и искуством архитекте, Лее Цхи се фокусира на стварање јединствених инсталација ботаничке уметности. Размишљајући о природи уметности и истражујући креативне технике, Ли трансформира животне догађаје у формализована уметничка дела. Тема ове серије радова је истражити природу материјала и начин на који се материјали могу реконструисати естетским системом и новом перспективом. Лее такође верује да редефиниција и реконструкција биљака и других вештачких материјала може учинити да природни пејзаж има емотиван утицај на људе.

Име пројекта : Inorganic Mineral, Име дизајнера : Lee Chi, Име клијента : BOTANIPLAN VON LEE CHI.

Inorganic Mineral Уметност Инсталације

Овај одличан дизајн је добитник златне награде за дизајн производа за осветљење и дизајн пројеката осветљења. Свакако бисте требали видети дизајнерски портфолио златних награђиваних дизајнера како бисте открили многе друге нове, иновативне, оригиналне и креативне производе за осветљење и дизајнерске радове на пројектима осветљења.

Дизајнерски тим дана

Највећи светски дизајнерски тимови.

Понекад вам је потребан веома велики тим талентованих дизајнера да бисте смислили заиста сјајне дизајне. Свакодневно имамо различит награђиван иновативни и креативни тим дизајна. Истражите и откријте оригиналну и креативну архитектуру, добар дизајн, моду, графички дизајн и пројекте дизајнерске стратегије од дизајнерских тимова широм света. Одушевите се оригиналним радовима великих мајстора дизајнера.