Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Стамбена Кућа

Oberbayern

Стамбена Кућа Дизајнер верује да дубина и значај простора живе у одрживости која произилази из јединства међусобно повезаних и сузависних човека, простора и животне средине; дакле, са огромним оригиналним материјалима и рециклираним отпадом, концепт је материјализован у дизајнерском студију, комбинацији куће и канцеларије, за стил дизајна који коегзистира са окружењем.

Концептуална Изложба

Muse

Концептуална Изложба Мусе је експериментални дизајнерски пројекат који проучава музичку перцепцију човека кроз три инсталацијска искуства која пружају различите начине доживљавања музике. Први је чисто сензационалан коришћењем термоактивног материјала, а други приказује декодирану перцепцију музичке просторности. Последњи је превод између нотног записа и визуелних форми. Људи се подстичу да комуницирају са инсталацијама и визуелно истражују музику са сопственом перцепцијом. Главна порука је да дизајнери треба да буду свесни како перцепција утиче на њих у пракси.

Идентитет Бренда

Math Alive

Идентитет Бренда Динамични графички мотиви обогаћују ефекат учења математике у окружењу комбинованог учења. Параболични графови из математике инспирисали су дизајн логотипа. Слово А и В спојено је континуираном линијом, показујући интеракцију између васпитача и ученика. Преноси поруку да Матх Аливе води кориснике да постану дивна деца у математици. Кључни визуелни елементи представљају трансформацију апстрактних математичких концепата у тродимензионалне графике. Изазов је био балансирати забавно и привлачно окружење за циљну публику са професионализмом као брендом образовне технологије.

Колекција Накита

Biroi

Колекција Накита Бирои је 3Д штампана серија накита која је инспирисана легендарним небеским фениксом, који се баца у пламен и поново рађа из сопственог пепела. Динамичне линије које формирају структуру и Воронојев узорак раширен по површини симболизују феникса који оживљава из запаљеног пламена и лети у небо. Узорак мења величину да би текао преко површине дајући осећај динамике структури. Дизајн, који сам по себи показује присуство налик на скулптуру, даје носиоцу храброст да направи корак напред исцртавајући своју јединственост.

Уметност

Supplement of Original

Уметност Беле вене у речном камењу доводе до насумичних шара на површинама. Одабир одређеног речног камења и њихов распоред претвара ове шаре у симболе, у облику латиничних слова. Тако настају речи и реченице када су камење у правом положају једно поред другог. Језик и комуникација настају и њихови знаци постају допуна ономе што већ постоји.

Визуелни Идентитет

Imagine

Визуелни Идентитет Циљ је био да се користе облици, боје и технике дизајна инспирисане јога позама. Елегантно дизајниран ентеријер и центар, нудећи посетиоцима мирно искуство да обнове своју енергију. Због тога је дизајн логотипа, онлајн медија, графичких елемената и амбалаже био у складу са златним пресеком како би имали савршен визуелни идентитет како се и очекивало да би посетиоцима центра помогли да стекну сјајно искуство комуникације кроз уметност и дизајн центра. Дизајнер је отелотворио искуство медитације и јоге дизајном.