Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Урбани Електрични Трике

Lecomotion

Урбани Електрични Трике ЛЕЦОМОТИОН Е-трике је еколошки прихватљив и иновативан трицикл са електричном потпором који је инспирисан угнезђеним колицима. ЛЕЦОМОТИОН Е-трикес дизајнирани су тако да раде као део система за дељење урбаних бицикала. Дизајнирани су тако да се међусобно гнезде у линији за компактно складиштење и да олакшају сакупљање и померање многих одједном преко клизних стражњих врата и уклоњивог комплета радилице. Пружа се помоћ за педалирање. Можете га користити као уобичајени бицикл, са или без носеће батерије. Терет такође омогућава превоз 2 деце или једне одрасле особе.

Дописница

commod – Feines in Holz

Дописница „Роба“ је специјализована за унутрашње радове. Компанија, вјерна моту „финске дрвене робе“, реализује посебно изузетно ексклузивне стамбене пројекте. Дописница је удовољила овој тврдњи. Смањен, али разиграни изглед реализован је коришћењем посебно испреплетених боја. Уредски прибор одражава стил фирме као и њену идеологију да користи само најдрагоцјенији материјал: Папир је израђен од 100 посто памука, коверте од правог фурнира. Визиткарте „утјеловљују“ слоган компаније стварањем тродимензионалне собе у којој се налазе типични дрвени производи.

Резач Папира

HandiShred

Резач Папира ХандиСхред је преносни ручни уређај за уништавање папира који не захтева спољни извор напајања. Дизајниран је мален и уредно тако да га можете ставити на свој радни стол, у фиоку или актовку који могу лако приступити и растурити ваш важан документ било када и било где. Овај практични уређај за уништавање рачунара сјајно уништава било које документе или потврде како би се осигурало да приватни, поверљиви и било какви лични подаци буду увек безбедни.

Табела За Интеракцију

paintable

Табела За Интеракцију Сликар је вишенаменски сто за свакога, то би могао бити обичан сто, цртеж или музички инструмент. Можете користити различите врсте боја да бисте сликали на површини стола да бисте створили музику са пријатељима или породицама, а површина ће сензорима у боји пренијети цртеж у мелодију. Постоје два начина цртања, креативно цртање и цртање музичких нота, деца могу нацртати све што желе да створе случајну музику или помоћу правила које дизајнирамо да попунимо боју на одређеном положају како би дечји ритам приредили.

За Несметано Ћаскање

USB Speaker and Mic

За Несметано Ћаскање ДИКСИКС УСБ звучник и микрофон дизајнирани су тако да раде. Микрофон је идеалан за разговор без руку преко интернета, микрофон је окренут према вама како бисте јасно пренијели свој глас примаоцу и звучник ће глас пренијети од особе са којом комуницирате.

Сто, Трестирка, Постоље

Trifold

Сто, Трестирка, Постоље Облик Трифолда информисан је комбинацијом трокутастих површина и јединственим редоследом прегиба. Има минималистички, али сложен и скулптурални дизајн, из сваког угла открива јединствену композицију. Дизајн се може прилагодити различитим потребама, а да не угрози његов структурни интегритет. Трифолд је приказ дигиталних метода израде и употребе нових производних технологија, попут роботике. Процес производње је развијен у сарадњи са роботском компанијом за производњу, која је специјализована за савијање метала са 6-осним роботима.