Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Корпоративни Дизајн

Vivifying Minimalism

Корпоративни Дизајн Испоручиво је било створити савремени простор који прилагођава терапије засноване на напредној технологији, а истовремено нуди класичне спа третмане. Резултирајући предлог био је стварање динамичног простора који ће ослобађати строгост научних лабораторија уз додавање познатих конотација топлих класичних ентеријера. Инспирација за земаљски лоби потекла је из зен филозофије и дијадичке природе космоса. Бели лавапластер наговештава клинички бели и научни разлог, чоколадно смеђе боје из класичне палете које наговештавају укусне конотације људских жеља.

Медицински Центар

Neo Derm The Center

Медицински Центар Дизајниран је тако да одјекује тему линија, а истакнуте боје вапна су управо довољне да демонстрирају прљав и енергичан кратак дизајн за овај одређени центар за негу коже. Зракови белих оскудних линија провлаче се по белом плафону и динамиком се шире до околног простора. Зона за опуштање поред рецепције постављена је на нијанси боје вапна боје од намештаја до тепиха што наглашава младо и препорођено суштина бренда прегледом луке Вицториа.

Изложбени И Преговарачки Простор

All Love in Town Sales Center

Изложбени И Преговарачки Простор Комерцијални простор такође може бити пословно оријентисана делатност препуна уметности и естетике колико и позориште и музеј. Мало ко дизајнера никада није помислило да интензивна комбинација људи и околине постаје толико битна него што смо икада очекивали. Створили смо унутрашњи простор који је погодио акорд код људи који су ушли у њега користећи највише јефтине сијалице, Пинг Понг и божићне украсне куглице. Изнели смо легенду о продаји имовине о завршним продајним задацима у три у то време у целој индустрији због карактеристичног дизајна.

Прстен

Moon Curve

Прстен Природни свет је у сталном кретању јер балансира између реда и хаоса. Добар дизајн је створен из исте напетости. Његове квалитете снаге, лепоте и динамичности произлазе из уметникове способности да остане отворен за ове супротности током самог чина стварања. Готов комад збир је безброј избора које уметник доноси. Сва мисао и никакав осећај резултират ће укоченим и хладним радом, док сав осећај и никаква контрола дају послу који не успева да се изрази. Преплетање њих двоје биће израз самог плеса живота.

Лампа

Capsule Lamp

Лампа Првобитно је дизајнирана за дечију одећу марке. Инспирација потиче од играчака са капсулама које деца добијају од аутомата који се обично налазе на продајним салонима. Гледајући горе у лампу, може се видети гомила разнобојних играчака са капсулама, свака носећи жељу и сласт која буди нечију младеначку душу. Број капсула може се подесити и садржај заменити како вам се свиђа. Од свакодневних ситница до специјалних украса, сваки предмет који ставите у капсуле постаје ваша јединствена приповијест, чиме кристализира ваш живот и стање ума у одређено вријеме.

Биоскоп

Wuhan Pixel Box Cinema

Биоскоп „Пикел“ је основни елемент слике, дизајнер истражује однос покрета и пиксела како би постао тема овог дизајна. "Пикел" се примењује у различитим областима биоскопа. У великој сали кабинета налази се огроман закривљен омотач формиран од преко 6000 комада плоча од нехрђајућег челика. Зидни зид украшен је огромном количином четвртастих трака које стрше из зида и гламурозно су име кина. Унутар овог биоскопа сви би уживали у сјајној атмосфери дигиталног света створене кохезијом свих „Пикел“ елемената.