Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Роботско Возило

Servvan

Роботско Возило То је пројекат услужног возила за економију засновану на ресурсима, који формира мрежу са другим возилима. Јединствени систем омогућава међусобну комуникацију, што повећава ефикасност превоза путника, као и повећање ефикасности због кретања у друмском возу (смањење ФКС фактора, удаљеност између возила). Ауто има беспилотну контролу. Возило је симетрично: јефтино за производњу. Има четири окретна мотоцикла и могућност обрнутог покрета: маневар великих димензија. Укрцавање у вис побољшава комуникацију путника.

Хранилица

Food Feeder Plus

Хранилица Фоод Феедер Плус не само да помаже деци да једу сами, већ такође значи и већу независност за родитеље. Бебе их могу држати за себе и сисати и жвакати након што здробите храну коју су направили родитељи. Фоод Феедер Плус одликује се већим, флексибилним силиконским кесама да задовоље растући апетит беба. То је неопходно храњење које омогућава малим деци да безбедно истражују и уживају у свежој чврстој храни. Намирнице не треба да се чисте. Једноставно ставите храну у силиконску врећицу, затворите браву и бебе могу уживати у самохрањењу свежом храном.

Вештачка Топографија

Artificial Topography

Вештачка Топографија Велики намештај попут пећине Овај награђивани пројекат освојио је Велику награду уметности у међународном конкурсу Контејнера. Моја идеја је да издубим волумен унутар контејнера како би се изградио аморфан простор попут пећине. Направљен је од само пластичног материјала. Око 1000 листова меког пластичног материјала дебљине 10 мм исечено је у облику контуре и ламинирано је попут слоја. Ово није само уметност, већ и велики намештај. Пошто су сви делови мекани попут софе, и особа која уђе у овај простор може се опустити проналазећи место погодно за облик свог тела.

Унутрашњи Простор

Chua chu kang house

Унутрашњи Простор Акупунктурна тачка ове куће била је спајање затвореног простора у потпуно нови визуални тишина. Радећи то враћа се одређени историјски и сирови шарм да би се заклонила празнина у кући. Нови смештај се завршава изненађењем ентеријера у унутрашњости; сува и мокра кухиња у оквиру кухиње и трпезарија у кухињи. Животни простор такође је прекинут импресивним уметничким нападом који је убрзо постао лично кућиште електричног ожичења. Да би употпунили свеукупни нагласак, потребне су кришке топле светлости да се мрље на свим зидовима у боји.

Календар

Calendar 2014 “Town”

Календар Товн је комплет за израду папира са деловима који се могу слободно саставити у календар. Саставите зграде у различитим облицима и уживајте у стварању свог сопственог малог града. Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту Лифе витх Десигн.

Савремени Кипао

The Remains

Савремени Кипао Инспирација је из кинеских реликвија, „Керамика“ је већина репрезентација која је најпопуларнија без обзира на краља и људе. У мојој студији, и данас су основни кинески естетски стандарди моде и Фенг Схуи (дизајн ентеријера и околине) непромењени. Они воле разгледавање, слојевитост и жељу. Желео бих да дизајнирам Кипао како би импликацију и особину керамике пренио из старе династије у савремену моду. И изазива људе који су заборавили своју културу и националност кад год смо у и-генерацији.