Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Посуда За Прашину И Метлу

Ropo

Посуда За Прашину И Метлу Ропо је концепт прашине и метле са властитом равнотежом, који никада не пада на под. Захваљујући малој тежини резервоара за воду који се налази у доњем делу претинца за прашину, Ропо се природно уравнотежује. Након што лако обрише прашину помоћу усне шипке за прах, корисници могу да сломе метлу и посуду за прашину заједно и оставе је као једну јединицу без бриге да ће икада пасти. Модерни органски облик има за циљ да унесе једноставност у унутрашње просторе, а карактеристика љуљајућег веселог колебања намерава да забави кориснике док чистију под.

Фотеља

Baralho

Фотеља Фотеља Баралхо има упечатљив савремени дизајн састављен од чистих облика и равних линија. Ова фотеља направљена од набора и завара на брушеном алуминијумској плочи истиче се својим одважним намештајем који изазива снагу материјала. У једном је елементу спојена љепота, лакоћа и прецизност линија и углова.

Водећа Продавница

Lenovo

Водећа Продавница Леново Флагсхип Сторе има за циљ да побољша имиџ бренда пружајући публици платформу за повезивање и дељење кроз животни стил, услугу и искуство створено у продавници. Концепт дизајна замишљен је на основу мисије да се изврши прелазак са произвођача рачунарских уређаја на водећи бренд међу добављачима електроничке потрошње.

Етикета За Вино

5 Elemente

Етикета За Вино Дизајн „5 Елементе“ резултат је пројекта где је клијент поверио дизајнерску агенцију са потпуном слободом изражавања. Врхунац овог дизајна је римски знак „В“, који приказује главну идеју производа - пет врста вина испреплетених у јединствену мјешавину. Специјални папир који се користи за етикету као и стратешко постављање свих графичких елемената изазивају потенцијалног потрошача да узме бочицу и да је заврти у рукама, додирне је, што свакако оставља дубљи утисак и дизајн чини упамћенијим.

Амбалажа Безалкохолних Пића

Coca-Cola Tet 2014

Амбалажа Безалкохолних Пића Направити серију лименки Цоца-Цоле која шири милионе Тета жели широм земље. Користили смо Цоца-цолин симбол Тет (птица ластавица) као уређај да обликујемо ове жеље. За сваку лименку стотине ручно извучених ластавица израђене су и пажљиво распоређене око прилагођеног сценарија, који заједно чине низ смислених вијетнамских жеља. "Ан", значи мир. "Таи" значи успех, "Лоц" значи просперитет. Ове речи се широко размењују током празника и традиционално красе Тет украсе.

Систем Отвореног Посуђа

Osoro

Систем Отвореног Посуђа Иновативни карактер ОСОРО-а је да комбинује квалитетно витрифицирани порцулан и његову типичну сјајну кожу бјелокости са функцијом погодном за чување хране у фрижидеру или замрзивачу и за кухање у парној пећници или микроталасној. Једноставан, модуларни облик и различити елементи могу се сложити како би се уштедио простор, флексибилно комбинован и затворен вишебојним силиконским О-Сеалер-ом или О-конектором тако да храна остане добро затворена у њему. ОСОРО се може универзално користити елиминишући потребу за нашим свакодневним животом.