Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Улазни Сто

organica

Улазни Сто ОРГАНИЦА је Фабризиов филозофски приказ било којег органског система у којем су сви делови међусобно повезани да би постојали. Дизајн је заснован на сложености људског тела и људског пред концепције. Гледатеља води у узвишено путовање. Пролази за ово путовање су два масивна дрвена облика која се перципирају као плућа, затим алуминијумска осовина са прикључцима која подсећа на кичму. Гледалац може пронаћи искривљене шипке које личе на артерије, облик који се може тумачити као орган, а финале је прелепо стакло са шаблонима, снажно али крхко, баш као и људска кожа.

Изложбени Штанд

Onn Exhibition

Изложбени Штанд Онн је врхунски ручни рад који спаја традиције са модерним дизајном преко мајстора културних добара. Материјали, боје и производи компаније Онн инспирисани су природом која осветљава традиционалне ликове укусом сјаја. Изложбени штанд изграђен је тако да реплицира призор природе користећи материјале који се додају заједно са производима, како би и сам постао хармонизовано уметничко дело.

Календар

calendar 2013 “Farm”

Календар Фарма је календар са папирним животињама. Потпуно састављен чини симпатичну минијатурну фарму са шест различитих животиња. Живот са дизајном: Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту „Живот са дизајном“.

Постоље За Капут

Lande

Постоље За Капут Капут је дизајниран као изразито декоративна и функционална скулптура канцеларије, спој уметности и функције. Сматрало се да је композиција естетски облик који ће улепшати канцеларијски простор и заштитити данас већину иконе корпоративне одеће, Блазер. Крајњи резултат је врло енергичан и софистициран комад. Замишљено је да производ и трговина на мало буду дизајнирани тако да буду лагани, јаки и масовно производни.

Привезна Светиљка

Stratas.07

Привезна Светиљка Уз високу стандардну обраду и изврсност у сваком детаљу, настојимо створити једноставан, чист и безвременски дизајн. Нарочито Стратас.07, са својим савршено симетричним обликом апсолутно слиједи правила ове спецификације. Уграђени Ксицато КССМ Артист Сериес ЛЕД модул има индекс приказивања боја> / = 95, светлост 880лм, снагу 17В, температуру у боји 3000 К - топло бело (2700 К / 4000 К доступно на захтев) . Живот ЛЕД модула наводи произвођач са 50 000 сати - Л70 / Б50, а боја је конзистентна током животног века (1к2 корачни МацАдамс током животног века).

Календар

calendar 2013 “Rocking Chair”

Календар Столица за љуљање је стојећи календар у облику минијатурне столице. Пратите водич да саставите столицу за љуљање која се љуља напред-назад као права. Прикажите тренутни месец на наслону столице, а следећи месец на седишту. Живот са дизајном: Квалитетни дизајни имају моћ да модификују простор и трансформишу умове својих корисника. Они нуде удобност гледања, држања и коришћења. Оне су прожете лакоћом и елементом изненађења, обогаћујући простор. Наши оригинални производи дизајнирани су по концепту „Живот са дизајном“.