Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Амбалажа Безалкохолних Пића

Coca-Cola Tet 2014

Амбалажа Безалкохолних Пића Направити серију лименки Цоца-Цоле која шири милионе Тета жели широм земље. Користили смо Цоца-цолин симбол Тет (птица ластавица) као уређај да обликујемо ове жеље. За сваку лименку стотине ручно извучених ластавица израђене су и пажљиво распоређене око прилагођеног сценарија, који заједно чине низ смислених вијетнамских жеља. "Ан", значи мир. "Таи" значи успех, "Лоц" значи просперитет. Ове речи се широко размењују током празника и традиционално красе Тет украсе.

Систем Отвореног Посуђа

Osoro

Систем Отвореног Посуђа Иновативни карактер ОСОРО-а је да комбинује квалитетно витрифицирани порцулан и његову типичну сјајну кожу бјелокости са функцијом погодном за чување хране у фрижидеру или замрзивачу и за кухање у парној пећници или микроталасној. Једноставан, модуларни облик и различити елементи могу се сложити како би се уштедио простор, флексибилно комбинован и затворен вишебојним силиконским О-Сеалер-ом или О-конектором тако да храна остане добро затворена у њему. ОСОРО се може универзално користити елиминишући потребу за нашим свакодневним животом.

Ограничена Серија Ексклузивних Вина

Echinoctius

Ограничена Серија Ексклузивних Вина Овај пројекат је јединствен на више начина. Дизајн је морао да одражава јединствени карактер предметног производа - ексклузивно ауторско вино. Поред тога, постојао је захтев да се у називу производа саопшти дубоко значење - суперлатив, солстицију, контраст ноћи и дана, црно-бело, отворено и нејасно. Дизајн је имао намеру да одражава тајну скривену у ноћи: лепоту ноћног неба која нас толико задиви и мистичну загонетку скривену у сазвежђима и зодијаку.

Алат За Образовање И Обуку

Corporate Mandala

Алат За Образовање И Обуку Корпоративна мандала је потпуно ново средство за образовање и обуку. То је иновативна и јединствена интеграција древног мандала и корпоративног идентитета дизајнирана да побољша рад у тиму и укупне пословне перформансе. Штавише, то је нови елемент корпоративног идентитета компаније. Корпоративна мандала је групна активност за тим или индивидуална активност за менаџера. Дизајниран је посебно за одређену компанију и обојен је од стране тима или појединца на слободно и интуитивно начин, при чему свако може одабрати било коју боју или поље.

Славине

Electra

Славине Електра која нема засебне дршке привлачи све због своје елеганције и паметног изгледа пресудно је да буду јединствени за кухиње. Спуштајући дигитални миксер за судопе пружа корисницима слободу кретања у кухињама, истовремено нудећи могућности две различите функције протока. На предњој страни електро, електронски јастучић вам омогућава приступ свим функцијама, било када се спреј стави у млаз или у вашу руку само врхом прста који можете контролисати.

Изложбени Простор

Ideaing

Изложбени Простор Ово је пословна изложбена сала на Гуангзхоу Десигн Веек-у 2013. коју је дизајнирала компанија Ц&Ц Десигн Цо., Лтд. Дизајн уредно има простор мањи од 91 квадратни метар, који је приказан екраном осетљивим на додир и унутрашњим пројектором. КР код приказан на лампици је веб веза предузећа. У међувремену, дизајнери се надају да изглед целе зграде може код људи давати осећај пун виталности, и стога демонстрира креативност коју дизајнерска компанија поседује, односно "дух независности и идеју слободе" коју заговарају .