Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Књига

Brazilian Cliches

Књига "Бразилски клишеји" састављен је користећи слике из старог каталога бразилских клишеја са принтом. Али разлог за његову титулу није само због клишеја који су коришћени за композицију његових илустрација. На сваком кораку странице наилазимо на друге врсте бразилских клишеја: историјске, попут доласка Португалаца, катекизације аутохтоних Индијанаца, економских циклуса кафе и злата ... Укључује чак и савремене бразилске клишеје, пуне прометних гужви, дугови, затворени кондоминиуми и отуђеност - приказано у ирелевантној савременој визуелној нарацији.

Транспортно Чвориште

Viforion

Транспортно Чвориште Пројекат је Транспорт ХУБ који повезује околна урбана насеља у срцу динамичног живота на једноставан и ефикасан начин генерисан спајањем различитих транспортних система попут железничке станице, метро станице, ниле палубе и аутобуске станице поред других услуга за претварање место да буде катализатор будућег развоја.

Преносни Ултразвучни Детектор Кварова

Prisma

Преносни Ултразвучни Детектор Кварова Присма је дизајнирана за неинвазивно тестирање материјала у најекстремнијим окружењима. То је први детектор који је уградио напредне снимке у стварном времену и 3Д скенирање, што пролажење тумачења чини много лакшим, смањујући време техничара на лицу места. Са практично неуништивим кућиштем и јединственим вишеструким начинима прегледа, Присма може покрити све апликације за тестирање, од нафтовода до ваздухопловних компоненти. То је први детектор са интегралним снимањем података и аутоматским генерисањем ПДФ извештаја. Бежично и Етхернет повезивање омогућују лако надоградњу или дијагностику јединице.

Лампа

Muse

Лампа Инспирисан 'Победеним будизмом' у својој изреци да у нашем универзуму нема апсолутних квалитета, дали смо парадоксални квалитет 'светлости' дајући му 'физичко присуство'. Дух медитације који подстиче био је моћан извор инспирације који смо користили за стварање овог производа; утјеловљујући квалитете 'времена', 'материје' и 'свјетлости' у јединствени производ.

Керамика

inci

Керамика Огледало елеганције; Инци одражава љепоту бисера с црно-бијелим опцијама и прави је избор за оне који желе рефлектирати племенитост и елеганцију у просторе. Инци линије се производе у димензијама 30 к 80 цм и носе бијелу и црну класност у животне просторе. Произведено коришћењем технологије дигиталног штампања, тродимензионалног дизајна.

Тахографски Програмер

Optimo

Тахографски Програмер Оптимо је револуционарни производ са екраном осетљивим на додир за програмирање и калибрацију свих дигиталних тахографа намењених комерцијалним возилима. Фокусирајући се на брзину и једноставност употребе, Оптимо комбинује бежичну комуникацију, податке о апликацији производа и мноштво различитих сензорских веза у преносни уређај за употребу у кабини и радионици. Дизајниран за оптималну ергономију и флексибилно позиционирање, његов интерфејс вођен задацима и иновативни хардвер драстично побољшавају искуство корисника и узимају тахографске програме у будућност.