Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Уметнички Дизајн Инсталација

Kasane no Irome - Piling up Colors

Уметнички Дизајн Инсталација Дизајн инсталације Јапанског плеса. Јапанци су од давнина гомилали боје да би изразили свете ствари. Такође, гомилање папира са квадратним силуетама коришћено је као ствар која представља свету дубину. Накамура Казунобу дизајнирао је простор који мења атмосферу мењајући се у различите боје са таквим квадратним "нагомилавањем" као мотивом. Плоче које лете у ваздуху центрирајуће на плесаче прекривају небо изнад простора позорнице и приказују појаву светлости која пролази кроз простор који се не може видети без плоча.

Поклон Паковање За Колаче

Marais

Поклон Паковање За Колаче Поклон амбалажа за торте (финансијер). На слици је приказана кутија величине 15 торти (две октаве). Обично поклон кутије једноставно уредно распореде све торте. Међутим, њихове кутије са појединачно умотаним колачима су различите. смањили су трошкове усредсређујући се на само један дизајн и употребом свих шест површина успели су да рекреирају сваку врсту тастатуре. Помоћу овог дизајна они могу да створе било коју величину тастатуре, од малих тастатура, до пуних клавира од 88 тастера, па и већих. На пример, за једну октаву од 13 тастера користе 8 колача. А велики клавир од 88 кључева био би поклон кутија од 52 торте.

Идентитет Бренда

SioZEN

Идентитет Бренда Сиозен представља нови револуционарни систем хигијене високог нивоа који јединствено трансформише ваше свемирске површине, руке и ваздух у моћан систем одбране од микроба / токсичних загађења. Савремене методе градње одличне су за пружање боље енергетске ефикасности и комфора, али то долазе по цени. Чвршће зграде без пропуха доприносе стварању безбројних загађивача. Чак и ако је вентилациони систем зграде правилно пројектован и добро одржаван, загађење у затвореним просторима остаје озбиљно питање. Потребни су нови приступи.

Амбалажа

The Fruits Toilet Paper

Амбалажа Многе компаније и продавнице широм Јапана дају ролу тоалетног папира купцима као поклон новости како би показали своју захвалност. Фруит Тоилет Папер дизајниран је тако да задивљује купце својим слатким стилом, савршеним за такве прилике. Постоје 4 дизајна који бирате између кивија, јагода, лубеница и наранџе. Од најаве дизајна и пуштања производа, представљен је у преко 50 медија, укључујући ТВ станице, часописе и веб локације у 23 града у 19 земаља.

Пењачки Торањ

Wisdom Path

Пењачки Торањ Руководство радионице је одлучило да нефункционални водени торањ реконструише тако да постане зид за пењање. Будући да је највиша тачка око њега добро је видљиво изван радионице. Има поглед на језеро Сенеж, територију радионице и борову шуму. По завршетку студија студенти учествују у свечаном успону на сам врх куле који је посматрачка тачка. Спирално кретање око куле је симбол процеса стицања искуства. А највиша тачка је симбол животног искуства који се на крају претвара у камен мудрости.

Паковање Колача За Шаховске Штапиће

K & Q

Паковање Колача За Шаховске Штапиће Ово је дизајн амбалаже за пециво (штапићи за колаче, финансијери). Са односом дужине и ширине од 8: 1, странице ових рукава су изузетно дуге и прекривене су шаблоном. Узорак се наставља према предњем делу, који има и централно смјештен прозор кроз који се види садржај чахуре. Када се свих осам рукава који се налазе у овом поклон сету поравнају, открива се прелепи карирани узорак шаховске плоче. К & амп; К чини вашу посебну прилику тако елегантном као и време чаја краља и краљице.