Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Multifunkcionalni Kompleks

Crab Houses

Multifunkcionalni Kompleks Na prostranoj ravnici Šleske nizije, jedna magična planina stoji sama, prekrivena maglom misterije, nadvijajući se nad živopisnim gradom Sobotka. Tamo, usred prirodnih pejzaža i legendarne lokacije, planira se da bude kompleks Crab Houses: istraživački centar. Kao deo projekta revitalizacije grada, trebalo bi da oslobodi kreativnost i inovativnost. Mesto okuplja naučnike, umetnike i lokalnu zajednicu. Oblik paviljona inspirisan je rakovima koji ulaze u talasasto more trave. Noću će biti osvetljene, nalik na krijesnice koje lebde nad gradom.

Sto

la SINFONIA de los ARBOLES

Sto Tabela la SINFONIA de los ARBOLES je potraga za poezijom u dizajnu... Šuma gledana sa zemlje je poput stubova koji nestaju u nebu. Ne možemo ih videti odozgo; šuma iz ptičje perspektive podseća na glatki tepih. Vertikalnost postaje horizontalnost i još uvek ostaje ujedinjena u svojoj dvojnosti. Isto tako, sto la SINFONIA de los ARBOLES, podseća na grane drveća koje čine stabilnu osnovu za suptilnu ploču koja izaziva silu gravitacije. Tek tu i tamo sunčevi zraci zatrepere kroz granje drveća.

Апотекарска Радња

Izhiman Premier

Апотекарска Радња Нови дизајн продавнице Изхиман Премиер еволуирао је око стварања трендовског и модерног искуства. Дизајнер је користио различиту мешавину материјала и детаља како би послужио сваки угао приказаних предмета. Сваки изложбени простор је посебно третиран проучавањем својстава материјала и изложене робе. Стварање брака мешања материјала између калкутског мермера, ораховог дрвета, храстовог дрвета и стакла или акрила. Као резултат тога, искуство је било засновано на свакој функцији и преференцијама клијената са модерним и елегантним дизајном компатибилним са приказаним артиклима.

Уважавање Уметности

The Kala Foundation

Уважавање Уметности Већ дуго постоји глобално тржиште за индијске слике, али интересовање за индијску уметност заостаје у САД. Да би се подигла свест о различитим стиловима индијских народних слика, Фондација Кала је основана као нова платформа за излагање слика и учинила их доступнијим међународном тржишту. Фондација се састоји од веб странице, мобилне апликације, изложбе са уредничким књигама и производа који помажу да се премости јаз и повеже ове слике са већом публиком.

Осветљење

Mondrian

Осветљење Висећа лампа Мондриан допире до емоција кроз боје, запремине и облике. Име води ка његовом инспирацији, сликару Мондриану. То је висећа лампа правоугаоног облика у хоризонталној оси изграђена од неколико слојева обојеног акрила. Лампа има четири различита погледа користећи предност интеракције и хармоније коју ствара шест боја које се користе за ову композицију, где се облик прекида белом линијом и жутим слојем. Мондриан емитује светлост и нагоре и надоле стварајући дифузно, неинвазивно осветљење, које се подешава бежичним даљинским управљачем који се може затамнити.

Бучице

Dbgripper

Бучице Ово је сигуран и добар фитнес алат за све узрасте. Превлака мека на додир на површини, пружа свиленкаст осећај. Направљен од 100% силикона који се може рециклирати са специјалном формулом материјала који производи 6 различитих нивоа тврдоће, различите величине и тежине, пружа опциони тренинг силе приањања. Хваталица за руке такође може да стане на заобљени урез са обе стране шипке за бучице додајући му тежину за тренинг мишића руку до 60 врста различитих комбинација снаге. Упадљиве боје од светле до тамне, указују на снагу и тежину од светле до тешке.