Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Трпезарија

Elizabeth's Tree House

Трпезарија Демонстрација улоге архитектуре у процесу лечења, Елизабетх'с Трее Хоусе нови је павиљон за ручавање терапеутског кампа у Килдареу. Служећи деци која се опоравља од озбиљних болести, простор формира дрвену оазу усред храстове шуме. Динамичан, али функционалан систем за откривање дрва укључује експресиван кров, широко застакљивање и шарено облагање од ариша, стварајући унутрашњи простор за ручавање који ствара дијалог са околним језером и шумом. Дубока повезаност са природом на свим нивоима промовише удобност корисника, опуштање, исцељење и очаравање.

Мулти Комерцијални Простор

La Moitie

Мулти Комерцијални Простор Назив пројекта Ла Моитие потиче од француског превода половине, а дизајн на одговарајући начин то одражава баланс који је постигнут између супротстављених елемената: квадрата и круга, светла и мрака. С обзиром на ограничен простор, тим је желео да успостави везу и поделу између два одвојена малопродајна подручја применом две супротне боје. Иако је граница између ружичастог и црног простора јасна, али је исто тако замагљена у различитим перспективама. Спирално степениште, напола ружичасто и пола црно, смештено је у центру продавнице и пружа.

Рекламна Кампања

Feira do Alvarinho

Рекламна Кампања Феира до Алваринхо је годишња винска забава која се одржава у Монцауу у Португалу. Да би пренео догађај, створено је древно и измишљено краљевство. Са властитим именом и цивилизацијом, Краљевина Алваринхо, означена тако да је Монцао познат као колијевка вина Алваринхо, инспирисан је у стварној историји, местима, иконским људима и легенди Монкаа. Највећи изазов овог пројекта био је преношење стварне приче о територији у дизајн лика.

Штампани Текстил

The Withering Flower

Штампани Текстил Увећавајући цвет је прослава моћи слике цвећа. Цвијет је популарна тема написана као персонификација у кинеској литератури. За разлику од популарности цветајућег цвета, слике распадајућег цвета често су повезане са јинком и табуима. Збирка разматра оно што обликује перцепцију заједнице о ономе што је узвишено и погрешно. Дизајнирана у хаљинама од тила од 100 цм до 200 цм, штампању на свиленом платну на прозирним мрежастим тканинама, текстилна техника омогућава да отисци остану непрозирни и растезљиви на мрежици, стварајући изглед отисака лебдећих у ваздуху.

Медицински Центар Лепоте

LaPuro

Медицински Центар Лепоте Дизајн је више него добра естетика. То је начин на који се простор користи. Медицински центар је интегрисан облик и функционише као једно. Разумевање захтева корисника и пружи им искуство свих суптилних додира у окружењу у којима се осећа олакшање и искрена брига. Дизајн и нови технолошки систем пружају кориснику решења и лако се управљају. С обзиром на здравље, добробит и медицину, центар је усвојио еколошки одрживе материјале и надгледао процес изградње. Сви елементи су интегрисани у дизајн где је заиста погодан за кориснике.

Дизајн Визуелног Идентитета

ODTU Sanat 20

Дизајн Визуелног Идентитета За 20. годину ОДТУ Санат, који се сваке године одржава Технички универзитет на Блиском Истоку, захтев је био да се изгради визуелни језик којим би се истакли последњих 20 година фестивала. Како је тражено, наглашена је 20. година фестивала приближавајући се њему као покривеном уметничком делу које ће се представити. Сјене истог обојеног слоја које чине бројеве 2 и 0 створиле су 3Д илузију. Ова илузија даје осећај олакшања, а бројеви изгледају као да су се растопили у позадини. Живи избор боја ствара суптилан контраст с мирноћом валовитих 20.