Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Паковање Од Магнезијума

Kailani

Паковање Од Магнезијума Радови агенције Ароме на графичком идентитету и уметничкој линији за амбалажу Каилани заснивају се на минималном и чистом дизајну. Овај минимализам је у складу са производом који има само један састојак, магнезијум. Одабрана типографија је снажна и куцана. Карактерише и снагу минералног магнезијума и јачину производа који потрошачима враћа виталност и енергију.

Боца Вина

Gabriel Meffre

Боца Вина Арома креира графички идентитет за колекционарску чинију Габријела Меффре која слави 80 година. Радили смо на карактеристичном дизајну 30-тих година, графички га симболизовала жена са чашом вина. Коришћене плоче у боји наглашене су утискивањем и врућим утискивањем фолије како би се нагласила колекционарска страна колекције.

Амбалажа За Храну

Chips BCBG

Амбалажа За Храну Изазов за реализацију паковања чипова марке БЦБГ састојао се у изради серије паковања у складу са универзумом марке. Амбалажа је морала бити и минималистичка и модерна, а истовремено има тај уметнички додир са лепинама и ону пријатну и симпатичну страну која доноси ликове нацртане оловком. Аперитив је погодан тренутак који се мора осећати на амбалажи.

Степениште

U Step

Степениште У степениште степеништа формирано је међусобним уметањем два угласта квадратна профилна комада различитих димензија. На тај начин стубиште постаје самоносиво под условом да димензије не прелазе праг. Унапред припремање ових комада омогућава практичност монтаже. Паковање и транспорт ових равних комада су такође веома поједностављени.

Степениште

UVine

Степениште УВ-спирално степениште формирано је изменичним међусобним блокирањем У и В кутијастих профила. На тај начин стубиште постаје самоносиво јер му није потребна средишња потпорна или периметрска потпора. Својом модуларном и свестраном структуром дизајн доноси лакоћу током производње, паковања, транспорта и уградње.

Свлачионица

Sopron Basket

Свлачионица Сопрон Баскет је професионална женска кошаркашка екипа са седиштем у Сопрону, Мађарска. Будући да су један од најуспешнијих мађарских тимова са 12 пехара државног првака и постигли друго место у Евролиги, управа клуба одлучила је да уложи у нови свлачионица како би имао прилично престижан објекат по имену клуба, који одговара играчевим потребама боље, мотивисати их и промовисати њихово јединство.