Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Породични Тржни Центар

Funlife Plaza

Породични Тржни Центар Фунлифе Плаза је породични тржни центар за забаву и образовање деце. Тежи стварању ходника тркачких аутомобила за децу да се возе аутомобилима током куповине родитеља, кућице на дрвету за децу која се пазе и играју унутра, „лего“ плафона са скривеним именом тржног центра који подстиче децу на машту. Једноставна бела позадина са црвеном, жутом и плавом, нека деца цртају и боје на зидовима, подовима и тоалету!

Дизајн Ентеријера

Suzhou MZS Design College

Дизајн Ентеријера Овај пројекат се налази у Сузхоу, који је добро познат по традиционалном кинеском дизајну баште. Дизајнерка се трудила да споји како своју модернистичку осетљивост, тако и народни језик Сузхоу. Дизајн узима наговештаје традиционалне архитектуре Сузхоу-а, употребом кречених зидова од гипса, месечевих врата и сложене вртне архитектуре како би се ревидирао народни језик Сузхоу-а у савременом контексту. Намештај је поново направљен од рециклираних грана, бамбуса и сламнатих ужади уз учешће ученика, што је овом образовном простору дало посебно значење.

Столица За Размену Порука

Kepler 186f

Столица За Размену Порука Структурна основа фотеље Кеплер-186ф је решетка, залемљена од челичне жице на коју су елементи изрезбарени од храста причвршћени помоћу месинганих рукава. Разне опције употребе арматуре комбинују се у хармонији са дрвеним резбаријама и драгуљарским елементима. Овај уметнички објекат представља експеримент у коме се комбинују различити естетски принципи. Могло би се описати као „варварски или нови барок“ у коме се комбинују груби и изврсни облици. Као резултат импровизације, Кеплер је постао вишеслојан, обавијен подтекстовима и новим детаљима.

Параметарски Дизајн

Titanium Choker

Параметарски Дизајн Дизајн, ИОУ користи софтвер за 3Д симулацију за стварање параметарских модела, сличних стилу којим је Заха Хадид освојила свет архитектуре. У материјалном смислу ИОУ представља ексклузивне предмете у титану са златним логотипом од 18 карата. Титан је најзанимљивији у накиту, али је тежак за рад. Његове јединствене особине чине комаде не само врло лаганима, већ им омогућавају да направе готово сваку боју спектра.

Праћење Фокуса

ND Lens Gear

Праћење Фокуса НД ЛенсГеар прецизно прилагођава самоцентрисане сочивима различитих пречника. НД ЛенсГеар серија покрива сва сочива као ниједан други доступан ЛенсГеар. Без резања и савијања: Нема више одвијача, истрошених каиша или досадних остатака каиша који стрше. Све одговара шарму. И још један плус, његов алат без алата! Захваљујући паметном дизајну, центрира се нежно и чврсто око сочива.

Адаптер Систем За Професионално Снимање

NiceDice

Адаптер Систем За Професионално Снимање НицеДице-Систем је први вишенаменски адаптер у индустрији фотоапарата. Чини пријатним причвршћивање опреме са различитим стандардима монтирања различитих марки - попут светла, монитора, микрофона и предајника - на оне камере тачно онако како је потребно у складу са ситуацијом. Чак и нови стандарди за монтажу или ново купљена опрема могу се лако интегрисати у НД-систем, само добивањем новог адаптера.