Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Дизајн Ентеријера За Станове

Inside Out

Дизајн Ентеријера За Станове Архитектонски дизајнер је први самостални пројекат ентеријера соло одабрао мешавину јапанског и нордијског намештаја како би створио удобан и пријатан угођај. Дрво и тканина се углавном користе у целом стану са минималним оковима. Концепт "Изнутра" дрвена кутија откривена с дрвеним улазом и ходником док је отворена према дневној соби као "Унутра"; приказ књига и уметничких дисплеја, са собама као "споља"; џеп простора који служи за животне функције.

Седиште

Nippo Junction

Седиште Сједиште компаније Ниппо изграђено је на вишеслојном раскрижју урбане инфраструктуре, аутоцесте и парка. Ниппо је водећа компанија у цестоградњи. Они дефинирају Мицхи, што на јапанском значи "улица", као основу њиховог дизајнерског концепта "оно што повезује разне компоненте". Мицхи повезује зграду са урбаним контекстом и такође повезује поједине радне просторе једни с другима. Мицхи је унапређен како би створио креативне везе и остварио Јунцтион Плаце јединствено радно место које је могуће само овде у Ниппо-у.

Приватна Кућа

Bbq Area

Приватна Кућа Пројект површине ббк простора је који омогућава кување на отвореном и поновно спајање породице. У Чилеу се простор за ббк обично налази далеко од куће, али у овом пројекту је део куће која га обједињује с вртом, користећи велике светлуцаве преклопне прозоре који омогућавају да се чаролија простора у башти улије у кућу. Четири простора, природа, базен, трпезарија и кухиња, обједињени су у јединственом дизајну.

Дизајн Архитектуре Фасада

Cecilip

Дизајн Архитектуре Фасада Дизајн овојнице Цецилип-а усклађен је суперпозицијом хоризонталних елемената који омогућава постизање органског облика који разликује запремину зграде. Сваки модул састоји се од секција линија уписаних у радијусу закривљености која ће се формирати. Комади су користили правоугаоне профиле од елоксираног алуминија сребра ширине 10 цм и дебљине 2 мм и постављени су на композитни алуминијумски панел. Једном када је модул склопљен, предњи део је био обложен нерђајућим челиком величине 22 мм.

Продавница

Ilumel

Продавница После скоро четири деценије историје, продавница Илумел једна је од највећих и најпрестижнијих фирми у Доминиканској Републици на тржишту намештаја, осветљења и декорација. Најновија интервенција одговара на потребу проширења изложбених површина и дефиницију чистије и артикулисаније руте која омогућава уважавање различитих доступних колекција.

Уметнички Дизајн Инсталација

Hand down the Tale of the HEIKE

Уметнички Дизајн Инсталација Тродимензионално сценско обликовање користећи читав сценски простор. Ми жудимо за новим јапанским плесом, а ово је дизајн сценске уметности који је имао за циљ идеалан облик савременог јапанског плеса. За разлику од традиционалне јапанске плесне дводимензионалне сценске уметности, тродимензионални дизајн који искориштава целокупни сценски простор.