Часопис за Дизајн
Часопис за Дизајн
Етикете

Stumbras Vodka

Етикете Ова Стумбрасова класична колекција вотке оживљава старе традиције израде литванске вотке. Дизајн чини стари традиционални производ блиским и релевантним за данашњег потрошача. Зелена стаклена боца, датуми важни за израду литванске вотке, легенде засноване на истинитим чињеницама, и пријатни, упечатљиви детаљи - увијен изрез подсећа на старе фотографије, косо решетка на дну која надопуњује класичну симетричну композицију, а фонт и боје које преносе идентитет сваког под-бренда - све чине традиционалну колекцију вотке нетрадиционалном и занимљивом.

Календар

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Календар Са вама градимо градове. Порука коју преноси НТТ Еаст Јапан Цорпорате Салес Промотион налази се у овом календару стола. Горњи део листова календар исечен је из разнобојних грађевина, а преклапајући се листови чине један сретан град. То је календар који сваког месеца може да мења сценографију линија зграда и испуњава вас осећајем да останете срећни целе године.

Календар

NTT COMWARE “Season Display”

Календар Ово је календар радног стола са изрезаним дизајном који садржи сезонске мотиве на изврсној утиснутости. Врхунац дизајна је када је приказан, сезонски мотиви постављени под углом од 30 степени за најбоље гледање. Овај нови образац изражава нови роман НТТ ЦОМВАРЕ за стварање нових идеја. Мисао се даје календарској функционалности са довољно простора за писање и линијама које владају. Добар је за брзо прегледавање и једноставан за употребу, препун оригиналности која га издваја од осталих календар.

Посуда За Прашину И Метлу

Ropo

Посуда За Прашину И Метлу Ропо је концепт прашине и метле са властитом равнотежом, који никада не пада на под. Захваљујући малој тежини резервоара за воду који се налази у доњем делу претинца за прашину, Ропо се природно уравнотежује. Након што лако обрише прашину помоћу усне шипке за прах, корисници могу да сломе метлу и посуду за прашину заједно и оставе је као једну јединицу без бриге да ће икада пасти. Модерни органски облик има за циљ да унесе једноставност у унутрашње просторе, а карактеристика љуљајућег веселог колебања намерава да забави кориснике док чистију под.

Етикета За Вино

5 Elemente

Етикета За Вино Дизајн „5 Елементе“ резултат је пројекта где је клијент поверио дизајнерску агенцију са потпуном слободом изражавања. Врхунац овог дизајна је римски знак „В“, који приказује главну идеју производа - пет врста вина испреплетених у јединствену мјешавину. Специјални папир који се користи за етикету као и стратешко постављање свих графичких елемената изазивају потенцијалног потрошача да узме бочицу и да је заврти у рукама, додирне је, што свакако оставља дубљи утисак и дизајн чини упамћенијим.

Амбалажа Безалкохолних Пића

Coca-Cola Tet 2014

Амбалажа Безалкохолних Пића Направити серију лименки Цоца-Цоле која шири милионе Тета жели широм земље. Користили смо Цоца-цолин симбол Тет (птица ластавица) као уређај да обликујемо ове жеље. За сваку лименку стотине ручно извучених ластавица израђене су и пажљиво распоређене око прилагођеног сценарија, који заједно чине низ смислених вијетнамских жеља. "Ан", значи мир. "Таи" значи успех, "Лоц" значи просперитет. Ове речи се широко размењују током празника и традиционално красе Тет украсе.